- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Wizz Air creează noi probleme pe aeroportul din Londra. După ce au stat 4 ore blocați în aeronavă, zborul a fost anulat

21 Aug, 14:02 • Cornel Ghimeșan
Alte probleme cauzate de compania Wizz Air au avut loc cu câteva zile în urmă. Pasagerii a fost ținuți în aeronavă timp de 4 ore, după care au fost anunțați că zborul a fost anulat.
Wizz Air creează noi probleme pe aeroportul din Londra. După ce au stat 4 ore blocați în aeronavă, zborul a fost anulat

Problemele persistă pentru clienții companiei aeriene Wizz Air. Pasagerii unei călătorii pe ruta Londra-București relatează că au experimentat o întârziere de patru ore, timp în care aceștia au așteptat în aeronavă, cu motoarele avionului pornite, doar pentru a primi ulterior anunțul că zborul a fost anulat.

Citește și: Wizz Air anulează zborurile pe bandă rulantă, fără să anunțe clar despre ce curse este vorba! Clienții companiei low-cost sunt extrem de revoltați

Acești pasageri au reușit să decoleze către destinația lor în România abia după 20 de ore, utilizând aceeași aeronavă, care a decolat cu o capacitate redusă din cauza unei probleme tehnice, conform informațiilor furnizate de Observator.

Persoanele implicate împărtășesc cu nemulțumire că au petrecut patru ore nejustificate în avion înainte de a fi informați despre anularea zborului. Din cauza acestei situații, mulți pasageri și-au pierdut răbdarea și au ales să părăsească aeronava.

„A început un spectacol ieftin. Întâi ni s-a spuns că s-a stricat acel topogran de la ieşirea de urgenţă. Că trebuie să coboare câţiva pasageri. Au reechilibrat avionul. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi astăzi. Am intrat în aceeaşi aeronavă cu locurile din faţă blocate”, a declarat Mihai Petre.

Oamenii au primit cazare. Abia în ziua de duminică, după prânz, pasagerii au fost convocați pentru a începe procesul de îmbarcare. Ironic, aceștia au pornit în călătorie folosind aceeași aeronavă, însă cu o capacitate de pasageri redusă. Până în acest moment, compania Wizz Air nu a făcut nicio declarație referitoare la situație. În cursul săptămânii trecute, 700 de zboruri au înregistrat întârzieri pe Aeroportul Otopeni, iar 10% dintre acestea au fost operante de compania Wizz Air.

Wizz Air continuă să anuleze zboruri

Operatorul aerian de tip low-cost, Wizz Air, a confirmat printr-un comunicat de presă expediat miercuri că zborurile care vor fi anulate din cauza necesității de a efectua verificări suplimentare asupra unor motoare vor începe să fie anulate începând din luna septembrie. Compania aeriană din Ungaria nu a furnizat detalii cu privire la rutele care vor fi afectate sau numărul exact de pasageri implicați.

Reprezentanții Wizz Air au comunicat miercuri, la o săptămână după ce au anunțat necesitatea adoptării unor măsuri ca urmare a verificărilor avansate solicitate motoarelor GTF de către producătorul Pratt & Whitney, că orarul de zbor va suferi modificări începând din luna viitoare.

Această decizie va afecta operațiunile companiei în mai multe țări, conform informațiilor apărute în presa internațională săptămâna precedentă. Numărul motoarelor care vor fi supuse inspecției din cauza presupuselor fisuri microscopice va depăși 100 până la încheierea sezonului estival aglomerat din prezent, și se va multiplica de peste 10 ori în anul următor, la nivel global, potrivit jurnaliștilor străini.

Citește și: Românii trebuie să-și reprogrameze vacanțele. Wizz Air anulează toate cursele spre această destinație în luna octombrie

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult