- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Incredibil! O femeie a cumpărat 3 case cu doar 3 dolari. Țara europeană unde casele se dau aproape gratis

21 May, 19:28 • Constantin Cristina
O femeie din California a cumpărat trei case abandonate cu doar 3 dolari. Țara care oferă o casă cu 1 dolar!
Incredibil! O femeie a cumpărat 3 case cu doar 3 dolari. Țara europeană unde casele se dau aproape gratis

Povestea incredibilă a unei femeie care a cumpărat trei case cu doar 3 dolari. Casele erau abandonate într-un sat din Sicilia, iar o singură casă costa 1,10 dolari, a transmis Insider.

Citește și: De unde vine, de fapt, numele bomboanelor M&M’s? Secretele din spetele celor mai faimoase dulciuri din lume din lume

O femeie a cumpărat 3 case cu doar 3 dolari

Femeia când a auzit de faptul că organizația care se ocupă de vânzările caselor le vând la doar 1 dolar, mai exact 1,10 dolari a rămas uimită, așa că s-a urcat direct în avion fără a rata această oportunitate.

Ce-i drept, în această perioadă de criză, cu toate scumpirile care au loc, este destul de greu de crezut că o casă se poate vinde cu 1 dolar. Însă norocul a fost de partea ei.

„Am fost uimită. A fost unul dintre acele lucruri pe care trebuie să le vezi cu ochii tăi ca să se convingi că este adevărat. Am verificat informațiile, și în trei zile mi-am luat bilet de avion, mi-am închiriat mașină și cameră la hotel și am plecat”, a povestit Rubia Daniels.

După zece zile pe care le-a petrecut în Mussomeli, un orășel din Sicilia, aceasta a schiziționat trei case dărăpănate cu doar 3,30 dolari. Tranzacția a fost confirmată de o organizație care se ocupă de înzarea de case cu doar un euro în Mussomeli.

Rubia Daniels, care s-a mutat din Brazilia în California în urmă cu 30 de ani, a spus că orașul italian i-a amintit de casa copilăriei ei.

case Sicilia
case Sicilia

 

 

„Oamenii au fost foarte primitori și toată lumea și-a dorit să bea o cafea cu mine. Agenții imobiliari m-au îmbrățișat ca pe o soră – au fost alături de mine în fiecare zi cât timp am stat acolo. Este un concept de mediu. Trebuie să începem să refacem lucrurile pe care le avem deja. Vreau ca cea la care lucrez acum să fie o galerie de artă. Una dintre case o voi păstra să locuiesc în ea, iar pe cea de-a treia, care este și cel mai mare proiect al meu, vreau să o transform într-un centru de relaxare, de care să profite comunitatea”, a spus Daniels.

Alte articole: Cea mai nouă stațiune cu ape sărate își deschide porțile! Orașul care găzduiește complexul balnear