- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Economie

Anunț important pentru clienții CEC Bank. Decizia se aplică în anul în care banca împlinește 160 de ani de la înființare

19 Apr, 13:53 • Andrei Alina
CEC Bank sărbătorește 160 de ani de la înființare. Pentru a marca acest moment aniversar, anul acesta va fi utilizat un nou logo în comunicarea cu clienții, angajații, partenerii și celelalte părți interesate.
Anunț important pentru clienții CEC Bank. Decizia se aplică în anul în care banca împlinește 160 de ani de la înființare

CEC Bank sărbătorește anul acesta 160 de ani de la înființare cu un logo special. Noua siglă aniversară are câteva elemente grafice speciale, nu întâmplător alese: motive tradiționale românești stilizate, minimaliste, reprezentative stilului contemporan.

CEC Bank este una dintre puținele instituții care are o strategie de transformare digitală majoră în curs, și care, în același timp, continuă să prioritizeze creșterea gradului de incluziune și educație financiară, prin cele peste 1000 de unități din teritoriu, se arată într-un comunicat al CEC Bank.

Citește și: Când vor scădea dobânzile în 2024? Ionuţ Lianu (CEC Bank) explică ce se întâmplă cu creditele

”Digitalizarea este una dintre direcțiile principale pe care CEC Bank a înregistrat rezultate spectaculoase în ultimii ani, iar accesarea produselor și serviciilor bancare pe parcurs 100% digital este într-un proces continuu de diversificare.

Recent, Banca a finalizat și adopția tuturor fluxurilor rapide de creditare online de către întreaga rețea a băncii iar intrarea într-o relație de afaceri cu clienții nu mai este condiționată de prezența acestora în unități.

Citește și: Ai cont la CEC? Apare o nouă ofertă benefică pentru românii care au nevoie de bani în 2024

Prin comunicarea celor 160 de ani de tradiție și prin evoluția de până acum, CEC Bank se reconfirmă, în continuare, ca “banca de casă a românilor”, fiind și în prezent în topul sistemului bancar și printre liderii operațiunilor bancare efectuate online și offline”, se mai arată în comunicat.