- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ai cont la CEC? Apare o nouă ofertă benefică pentru românii care au nevoie de bani în 2024

06 Mar, 13:30 • Bumbeneci Diana
CEC Bank are o nouă ofertă pentru români. Banii vin până pe 26 martie.
Ai cont la CEC? Apare o nouă ofertă benefică pentru românii care au nevoie de bani în 2024

Clienții CEC Bank care dețin un cont și un card au o oportunitate unică până pe 26 martie 2024, de a beneficia de o ofertă specială. Instituția financiară a lansat campania „Fiecare marți poate fi mai bună cu Mastercard”, începând cu luna ianuarie.

Oferte noi de la CEC

În cadrul acestei campanii, în perioada 16 ianuarie – 26 martie 2024, clienții care utilizează cardul Mastercard de la CEC Bank beneficiază de 10% cashback pentru plățile efectuate către taxe, impozite și facturi la utilități în fiecare marți. Suma cashback-ului este de până la 50 de lei per card, per campanie. Această ofertă se va desfășura pe tot parcursul anului 2024, cu patru campanii tematice diferite.

Citește și: ISR 2024. Ce este ajutorul social care aduce mai mulți bani pentru români

CEC Bank
CEC Bank

Următoarea campanie, programată în perioada 2 aprilie – 25 iunie, se va concentra pe tranzacțiile efectuate marțea pentru produsele alimentare. Apoi, în intervalul 2 iulie – 24 septembrie, se va desfășura campania pentru tranzacții în locații fizice din afara României. Ultima campanie din an, în perioada 1 octombrie – 31 decembrie, se va concentra pe tranzacțiile online la toți comercianții, atât din țară, cât și din străinătate.

Este important de menționat că participanții nu trebuie să își înregistreze cardul pentru fiecare campanie în parte, ci odată înscris, vor participa automat la toate cele patru campanii din program.

Pentru a profita de această ofertă, clienții trebuie să dețină un card Mastercard și să facă plăți în intervalul orar 00:00 – 23:59 în ziua de marți la comercianții participanți. Înregistrarea cardului poate fi efectuată în orice zi a săptămânii, iar participanții trebuie să fie persoane fizice cu vârsta de cel puțin 18 ani conform cerințelor băncii.

Vezi și: Vechime în muncă la pensie 2024. Anunț pentru românii care nu lucrează cu 8 ore

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult