- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Economie

Casa Isărescu se face producător de energie electrică. Afacerile firmei deținute de Mugur Isărescu au scăzut cu 0,25%

18 Dec, 18:13 • Cornel Ghimeșan
Societatea prin care funcționează podgoria guvernatorului Mugur Isărescu trece la producția de energie electrică. Firma Măr SRL și-a completat recent obiectul de activitate, mai exact, producția de energie electrică, transportul energiei electrice, distribuția energiei electrice, comercializarea energiei electrice și lucrări de instalații electrice.
Casa Isărescu se face producător de energie electrică. Afacerile firmei deținute de Mugur Isărescu au scăzut cu 0,25%

Societatea prin care funcționează podgoria guvernatorului Mugur Isărescu trece la producție de energie electrică!

Casa Isărescu intră în producția de energie electrică, arată datele din Monitorul Oficial.

Citește și Mugur Isărescu confirmă situația gravă în care se află românii. „Sunt preocupări continue dedicate acestui subiect”

Societatea prin care funcționează podgoria guvernatorului Mugur Isărescu trece la producția de energie electrică.

Firma Măr SRL și-a completat recent obiectul de activitate, mai exact, producția de energie electrică, transportul energiei electrice, distribuția energiei electrice, comercializarea energiei electrice și lucrări de instalații electrice.

Afacerile firmei deținute de Isărescu au scăzut cu 0,25%

Afacerea cu vin a familiei Isărescu merge pe plus de la înființare. Niciun an cu pierdere, deși profitul s-a redus în ultimii doi ani de la vârful atins în 2020.

Citește și Mugur Isărescu: „De ce țineți aurul o parte la Mosco…la, scuzați-mă, la Londra, că la Moscova nu-l ținem, ni-l țin ei acolo

Cifra de afaceri înregistrată de firma deținută de Mugur Isărescu a fost anul trecut de 5,93 de milioane de lei, circa 1,18 milioane de euro, potrivit Economiac.net.

Față de 2021, afacerile au scăzut aproape insesizabil, cu 0,25%.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult