- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cel mai bun job din România! Primeşti 1.000 de euro salariu, plus tichete de masă, abonament la o clinică medicală privată şi prime de sărbători

27 May, 19:44 • Cornel Ghimeșan
Foarte mulţi români şi-ar dori un salariu echivalent cu 1.000 de euro net, bani care îți pot asigura un nivel de trai decent, iar dacă domeniul de activitate te pasionează, atunci ești candidatul ideal.
Cel mai bun job din România! Primeşti 1.000 de euro salariu, plus tichete de masă, abonament la o clinică medicală privată şi prime de sărbători

Cel mai bun job din România! Piața muncii din România este plină de oferte de nerefuzat, dar unele dintre ele chiar sunt parcă ireal de frumoase. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă bine plătit, poți da peste o ofertă de lucru bănoasă și care să presupună și o activitate pe placul tău, dacă vei ști unde să o cauți.

Cel mai bun job din România, ai salariu, beneficii extrasalariale şi bonusuri

Astfel, dacă ai studii superioare, preferabil în domeniul economic, bune cunoştinţe privind Standardele Internaţionale de Raportare Financiară (IFRS), ştii contabilitate financiară şi managerială, raportare şi analiză financiară, piaţă de capital, pieţe financiar-bancare şi sistemul SAP, poţi aplica pentru un post de reporting specialist.

Un angajat pe poziţia de reporting specialist câştigă un salariu cuprins între 700 şi 1.000 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs. Un astfel de angajat este un profesionist care este responsabil cu examinarea tendinţelor actuale şi a condiţiilor de marketing pentru o organizaţie, adună informaţii despre potenţialii clienţi ai companiei, despre competitori şi despre condiţiile economice.

În plus, poţi să ai beneficii extrasalariale şi bonusuri precum posibilitatea de a lucra remote, tichete de masă, abonament la o clinică privată de sănătate, zile libere suplimentare şi prime de sărbători!

„Joburile din domeniul financiar atrag lunar peste 80.000 de aplicări pe BestJobs, situându-se în top trei al preferinţelor candidaţilor. Şi oferta de joburi răspunde fidel, iar unul dintre ele este cel de reporting specialist. Pentru acest rol sunt necesare studii superioare, preferabil în domeniul economic, bune cunoştinţe privind Standardele Internaţionale de Raportare Financiară (IFRS), contabilitate financiară şi managerială, raportare şi analiză financiară, piaţă de capital, pieţe financiar-bancare, cunoaşterea sistemului SAP sau a unora similare, inclusiv interacţiunea cu un astfel de sistem. Oferta de joburi este mare în centrele urbane, iar salariul poate ajunge până la 700 – 1.000 de euro”, spune Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Citeşte şi: Cât câștigă un tinichigiu auto în 2023. Aproape 3.000 de posturi sunt libere pentru acest job

Din datele Salario, comparatorul salarial marca eJobs, reiese că județele cu cele mai mari salarii din acest început de an au fost București, cu o medie salarială netă de 5.000 de lei (comparativ cu 4.500 de lei în 2022); Cluj, cu 4.800 de lei (versus 4.100 de lei în 2022), Timiș (4.700 de lei vs. 4.000 în 2022) sau Sibiu, care, cu o medie salarială netă de 4.500 de lei, este județul care a înregistrat cele mai mari creșteri față de anul trecut, când media salarială pe județ era de 3.500 de lei. În Brașov, Iași și Ilfov vorbim despre salarii medii nete de 4.000 de lei, cu aproximativ 15% mai mult decât la finalul lui 2022.

Citeşte şi: Mașinile se vor scumpi cu cel puțin 2.000 de euro. Care e motivul șocant pentru care vor crește prețurile

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult