- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cât câștigă un tinichigiu auto în 2023. Aproape 3.000 de posturi sunt libere pentru acest job

25 May, 22:40 • Bumbeneci Diana
Un tinichigiu auto câştigă între 400 şi 700 de euro net pe lună. Ce trebuie să facă acesta pentru veniturile sale.
Cât câștigă un tinichigiu auto în 2023. Aproape 3.000 de posturi sunt libere pentru acest job

Un angajat pe poziţia de tinichigiu auto are un salariu care variază, în medie, între 400 şi 700 de euro net pe lună. Datele au fost prezentate pe platforma de recrutare online BestJobs, citat de Zf. În România sunt disponibile aproape 3000 de locuri de muncă pentru acest post.

Ce face un tinichigiu auto pentru salariul său

„Cererea pentru specialişti şi tehnicieni în domeniul mecanicii este mare, atât la nivel naţional, cât şi internaţional, fiind recrutaţi astfel de specialişti în Olanda, Germania sau Irlanda. Un tinichigiu auto se ocupă de repararea maşinilor avariate şi are nevoie pentru rol de experienţă în domeniul reparaţiilor auto, studii medii în domeniu şi certificare, cunoştinţe de operare PC şi standarde în livrarea în mod constant a unor rezultate de înaltă calitate în repararea autovehiculelor.

Totodată, un nivel conversaţional de limba engleză, eficienţa şi abilităţile de organizare sunt apreciate la candidaţii interesaţi să ocupe această poziţie. Pentru un astfel de rol, un candidat câştigă, în medie, între 400 şi 700 de euro în ţară”, afirmă Ana Vişian, marketing manager în cadrul BestJobs.

Te mai poate interesa și: Cum să câștigi între 750 şi 1.000 de euro net pe lună. Jobul de analist în asigurarea calității, la îndemâna tuturor

Job tinichigiu
Job tinichigiu

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, abonament medical la clinică privată, discount la transport şi participarea la cursuri de formare.

În prezent, 2.846 de posturi vacante pentru poziţia de tinichigiu auto sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Pentru această poziţie, cele mai multe anunţuri sunt în Bucureşti, Ilfov, Braşov, Bacău, Timişoara, Olanda, Irlanda, Germania etc.

Vezi și: Salariul din România plătit cu 1600 de euro. Ce presupune jobul de cloud systems administrator

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult