- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Economie

Fraţii Pavăl, proprietarii Dedeman, investiţii masive în piaţa de logistică din România. Zeci de milioane de euro pentru două proiecte noi

09 May, 22:40 • Cornel Ghimeșan
Dedeman a finalizat o investiţie estimată la 25 de milioane de euro în proiectul logistic Incity Lo­gistic Bacău şi are în lucru un al doilea proiect logistic la Techir­ghiol, judeţul Constanţa, care în acest caz să deservească reţeaua formată din 60 de magazine şi cinci centre logistice.
Fraţii Pavăl, proprietarii Dedeman, investiţii masive în piaţa de logistică din România. Zeci de milioane de euro pentru două proiecte noi

Fraţii Dragoş şi Adrian Pavăl investesc masiv în piaţa logistică din România. Recent, ei  au finalizat o investiţie estimată la 25 de  milioane de euro în proiectul logistic Incity Lo­gistic Bacău, anunţă Ziarul Financiar.

Acum, în lucru este un al doilea proiect logistic la Techir­ghiol, judeţul Constanţa, care în acest caz să deservească reţeaua formată din 60 de magazine şi cinci centre logistice.

Dede­man mai investeşte într-un proiect logistic la intrarea în Bacău,  pe E85 din­spre Adjud, imediat după intersecţia cu drumul spre Auto­strada Moldo­vei.

Citeşte şi Românii preferă produsele din gama „Gusturi româneşti”, dar banii pe care îi dau pe …

„Ne bucurăm să avem în calitate de chiriaş în noul nostru depozit lo­gis­tic pe Side Grup, o companie an­tre­prenorială românească în plină ascensiune. De asemenea, suntem în­cântaţi că putem contribui la dezvol­ta­rea oraşului Bacău cu noi investiţii ce vor susţine creşterea economică locală pe termen mediu şi lung“, au declarat reprezentantii Dedeman.

La Bacău cel mai mare proiect este însă cel unde Dedeman este aso­ciat cu Ionuţ Dumitrescu de la Ele­ment Industrial. Compania ELI 6 In­dus­trial, deţinută în proporţie de 80% de Pavăl Holding şi 20% de Ele­ment Invest Partners, construieş­te pe un te­ren de 13,7 hectare la ieşi­rea spre Ad­jud un proiect industrial în proximita­tea cen­trului comercial Hello Shopping Park, unde este şi un hipermarket Auchan.

Lucrările sunt estimate a fi gata în vara acestui an, iar suprafaţa totală logistică va fi de peste 60.000 mp.

Citeşte şi  Consiliul Concurenţei anunţă că laptele s-a ieftinit în medie cu 20%. Negocierile contractelor între …

Grupul Dedeman are o reţea for­ma­tă din 60 de magazine, Braşov şi Bârlad fiind cele mai recente inaugu­rări. Reţeaua este completată de cinci centre logistice şi are aproa­pe 13.000 de angajaţi.

Dedeman a încheiat anul 2021 cu o cifră de afaceri de 10,03 miliarde de lei, fiind pentru prima oară când lide­rul pieţei de bricolaj din România spar­ge acest prag de două cifre, potrivit datelor publicate la Ministerul de Finanţe.

 

 

 

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult