- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Economie

Grupul MOL, profit de 714 milioane de dolari doar pentru primele 3 luni din acest an

12 May, 22:07 • Cornel Ghimeșan
Chiar dacă prețul petrolului a scăzut, Grupul MOL a înregistrat un un profit de 714 milioane de dolari în primul trimestru din acest an. Reprezentanţii MOL susţin că acest rezultat se datorează performanței interne solide în cadrul diviziilor.
Grupul MOL, profit de 714 milioane de dolari doar pentru primele 3 luni din acest an

Grupul MOL a înregistrat un un profit de 714 milioane de dolari în primul trimestru din acest an. MOL a generat un flux de numerar liber în valoare de peste 500 de milioane de dolari în primul trimestru din 2023, conform economica.net.

Citeşte şi Avertisment sumbru al economiștilor: uleiul de măsline se va scumpi grav în România

„Grupul MOL a obținut rezultate financiare stabile în primul trimestru al anului 2023, în contextul condițiilor macroeconomice actuale care au fost atenuate, în mare măsură, de buna performanță internă a diviziilor. Compania noastră a înregistrat progrese importante pentru a contribui la suveranitatea energetică a regiunii: în segmentul Upstream am reușit să creștem volumele de producție internă, am transportat țiței din Azerbaidjan în Europa și am continuat investițiile care să le permită rafinăriilor noastre fără ieșire la mare să acceseze țiței din surse diverse”, a declarat președintele grupului MOL, Zsolt Hernádi

Citeşte şi Domeniile care au dat cele mai multe insolvenţe în anul trecut. În construcţii a fost „jale”, …

Grupul MOL este o companie internațională integrată de petrol, gaze naturale, petrochimie și retail, cu sediul central în Budapesta, Ungaria. Are operațiuni în peste 30 de țări, o forță de lucru dinamică formată din 25.000 de angajați în întreaga lume și peste 100 de ani de experiență în industrie.

Tags:
Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult