- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Economie

O nouă lovitură dată de Ion Ţiriac. Afacerea în care a investit 52 de milioane de euro

22 Sep, 20:29 • Andrei Alina
Afacerile lui Ion Țiriac se extind. Fostul tenismen a tăiat panglica celui mai nou proiect rezidențial dezvoltat de Țiriac Imobiliare, în care a investit nu mai puţin de 52 de milioane de euro.
O nouă lovitură dată de Ion Ţiriac. Afacerea în care a investit 52 de milioane de euro

Complexul Stejarii Collection, situat în mijlocul pădurii, este ultimul proiect imobiliar lansat de Ţiriac Imobiliare.

“Am creat la Stejarii un standard al serviciilor de top în domeniul rezidențial. Un standard recunoscut și apreciat atât de către români, cât și de către expați. Am dezvoltat la Stejarii o comunitate unică în România, un “acasă” pentru cele mai înalte așteptări.

Citeşte şi: Cum reușește Ion Țiriac să se mențină în formă la 84 de ani. Miliardarul a dezvăluit secretele din viața sa

Stejarii Collection vine să extindă universul de servicii pe care l-am gândit în urmă cu 15 ani. Gradul de ocupare Stejarii tinde consecvent către 100%, așa încât prin faza doi a proiectului vom crea noi oportunități pentru familiile și rezidenții care caută superlativul în materie rezidențială”, a declarat Ion Țiriac.

Investiția totală s-a ridicat la 52 de milioane de euro, complexul fiind înconjurat de spații verzi ample, ce cumulează 46% din spațiul întregului proiect rezidențial.

“Din orice cameră ar privi, rezidenții Stejarii Collection au acces la natură, la pădure și la toate beneficiile pe care aceasta le oferă. Monitorizăm permanent calitatea aerului, înregistrând procente în medie cu 30% mai calitative decât cele din centrul Bucureștiului,” a menționat Razvan Enache, director general al Țiriac Imobiliare, citat de ziare.com.

Citeşte şi: Familia Ţiriac a cumpărat 5% din Hidroelectrica în oferta publică. Ion Ţiriac Jr.: ”Este o investiţie pe termen lung, este perla României”