- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Economie

Nu vrei să-ți pierzi firma? Iată cum să-ți resuscitezi compania de la faliment

07 Jul, 09:28 • Constantin Cristina
Dacă te afli în situația în care firma nu mai merge bine, ei bine, iată câteva trucuri care te pot ajuta să o salvezi.
Nu vrei să-ți pierzi firma? Iată cum să-ți resuscitezi compania de la faliment

Povestea Ambient va explica cum să nu pierzi firma într-un faliment și cum să reușești să o menții pe linia de plutire, a relatat zf.ro.

Lehel András este antreprenorul companiei APC Universal Partner. Acesta s-a confruntat de-a lungul anilor cu o mulțime de situații, unele plăcute, altele mai puțin plăcute, însă a învățat cum să-și mențină firma la suprafață și cum sa facă față falimentului.

Citește și: Studiu: Femeile din România sunt acționare în 47% dintre firmele cu cifra de afaceri de peste 10.000 de lei

Nu vrei să-ți pierzi firma? Iată cum să-ți resuscitezi compania de la faliment

Lehel András a achiziționat la licitație brandul magazinelor de materiale de construcții Ambient, al companiei cu același nume care a intrat în faliment. APC Universal Partner deținea deja patru spații Ambient, când a preluat și celelalte magazine de la firma Profelis C&V din Sibiu și alte două depozite. Și așa a devenit unicul operator al spațiilor Ambient.

Lehel András, antreprenorul firmei APC Universal Partner
Lehel András, antreprenorul firmei APC Universal Partner

„În viitor, planurile noastre merg în direcţia dezvoltării continue a reţelei de magazine, atât pe orizontală – prin noi achiziţii, dacă e posibil – sau deschideri de noi magazine, inclusiv în judeţele în care suntem deja prezenţi, cât şi pe verticală, printr-o creştere a calităţii serviciilor oferite şi o îmbunătăţire a ofertei de produse”, spune Lehel András.

Astfel, APC Universal Partner va opera o rețea de opt magazine şi două depozite de materiale de construcții, amenajări şi finisaje, cu o cifră de afaceri de peste 300 milioane lei, pe un areal de șapte județe.

Investitorii străini își deschid firme pe bandă rulantă în România!

Numărul firmelor cu capital străin care și-au început activitatea în România a crescut cu 10.3% în primele 3 luni din 2023, comparativ cu perioada similară din 2022. Astfel, 1.809 de societăți au fost înființate în țară.

Față de primul trimestru din 2022, în primele 3 luni din 2023 s-au deschis cu 10.3% mai multe firme cu capital străin în România. Concret, 1.809 societăți cu capital străin s-au înființat perioada ianuarie – martie 2023, așa cum reiese din datele transmise de Oficiul Național al Registrului Comerțului (ONRC).

Alte articole: Domeniile care au dat cele mai multe insolvenţe în anul trecut. În construcţii a fost „jale”, peste 1000 de firme au clacat