- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

O nouă lovitură pentru români, dată de Banca Transilvania. Cresc din nou dobânzile pentru depozitele în lei, euro și dolari pentru persoanele fizice și juridice

10 Oct, 16:10 • Bumbeneci Diana
Banca Transilvania mărește dobânzile românilor, conform unui comunicat oficial de presă transmis astăzi. Iată ce sume vor avea de plată, în perioada următoare.
O nouă lovitură pentru români, dată de Banca Transilvania. Cresc din nou dobânzile pentru depozitele în lei, euro  și dolari pentru persoanele fizice și juridice

Banca Transilvania anunță astăzi că va crește din nou dobânzile pentru depozitele în lei, euro și dolari. Majorările se fac atât pentru persoanele fizice, cât și pentru cele juridice.

Banca Transilvania mărește din nou dobânzile

Banca Transilvania a decis să majoreze din nou dobânzile pentru depozitele în lei, euro şi dolari, cea mai mare dobândă fiind la lei, de 8,5% la depozitul pe 36 de luni pentru persoanele fizice şi juridice, conform unui comunicat de presă, anunță Agerpres.

În acest sens, conform anunțului specialiștilor BT, depozitele pe 24 şi 36 de luni au cea mai mare dobândă dintre produsele de economisire BT, de 7,75%, respectiv 8,5%, iar dobânda este plătită anual, la fiecare aniversare a depozitului. Banca a majorat dobânzile a şasea oară, începând cu februarie a.c.

În situația depozitelor la termen, cele în lei, noile dobânzi pentru persoanele fizice variază între 5,75% (+0,5%) pentru un depozit pe o lună şi 8,5% (+0,5%) pentru depozit pe 36 de luni.

Ai mai putea citi: În România sunt 1,25 milioane de bugetari. Iată în ce domenii lucrează cei mai mulți

O nouă lovitură pentru români, dată de Banca Transilvania. Cresc din nou dobânzile pentru depozitele în lei, euro  și dolari pentru persoanele fizice și juridice
O nouă lovitură pentru români, dată de Banca Transilvania. Cresc din nou dobânzile pentru depozitele în lei, euro și dolari pentru persoanele fizice și juridice

KidCONT, produsul prin care este încurajată economisirea pentru copii, are acum o dobândă de 6,5% pe 12 luni, după ce a crescut cu 0,5 procente. Pentru depozitele la termen, în euro, banca oferă dobânzi care variază între 0,35% (+0,35%) pentru depozitul pe o lună şi 2,5% (+2%), pentru cel pe 36 de luni.

Mai mult, conform comunicatului de presă, în cazul depozitelor la termen, în dolari, dobânzile sunt cuprinse între 2% (+1,25%) pentru cel pe o lună şi 3,5% (+1,15%) pentru cel pe 12 luni.

Dobânzile pentru persoanele juridice, pentru depozitele la termen, în lei, variază între 5,75% (+0,5%) pentru depozitul pe o lună şi 8,5% (+0,5%) pentru cel pe 36 de luni. Cât despre depozitele la termen, în euro, Banca Transilvania a decis să ofere în viitorul apropiat dobânzi între 0,35% (+0,35%), pentru o lună, şi 2,5% (+2%) pentru 36 de luni.

În cazul depozitelor la termen, în dolari, dobânzile sunt cuprinse între 2% (+1,25%), pentru depozitul pe o lună, şi 3,5% (+1,15%) pentru depozitul pe 12 luni.

Mai poți citi: Primul oraș din România care anunță că iarna aceasta ar putea rămâne complet fără căldură

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult