- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

O nouă meserie bine plătită în România. Salariu net între 1.400 şi 1.900 de euro pe lună

04 Mar, 12:45 • Cornel Ghimeșan
Conform anunţurilor postate pe platforma online bestJobs, un angajat pe poziţia de specialist în logistica gazelor şi a energiei electrice (gas & power logistics specialist) are un salariu care variază, în medie, între 1.400 şi 1.900 de euro net pe lună.
O nouă meserie bine plătită în România. Salariu net între 1.400 şi 1.900 de euro pe lună

O nouă meserie bine plătită în România. Mai mult, specialiştii sunt ademenişţi şi cu beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice precum bonus de performanţă, tichete de masă, abonament la servicii medicale, zile de concediu suplimentare şi abonament la activităţi sportive.

O nouă meserie bine plătită în România

„Gas & power logistics specialist este responsabil pentru furnizarea de sprijin comercial în toate aspectele legate de relaţiile comerciale cu distribuitorii de energie electrică şi gaze naturale. Prin specificul activităţii, poziţia necesită în primul rând studii superioare profil economic / petrol şi gaze, care să fie completate de peste 5 ani de experienţă profesională relevantă şi cunoştinţe despre piaţa gazelor naturale din România. De asemenea, persoanele interesate trebuie să înţeleagă şi să interpreteze reglementările specifice în domeniul gazelor naturale şi să aibă abilităţi de comunicare, adaptare şi învăţare. Pentru o astfel de poziţie, se caută candidaţi specialişti, care pot primi până la 1.900 de euro/ lună, cu posibilitatea de a lucra de la distanţă”, a declarat Andrei Frunză, CEO al BestJobs România, citat de Ziarul Financiar.

Citeşte şi: Creditele legate de ROBOR sunt un motiv de bucurie pentru români. Indicele bancar a rămas la 6,97%

În această perioadă, pe platforma BestJobs sunt disponibile 394 de posturi pentru poziţia de parking management technician, dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Ilfov şi în regim de muncă de la domiciliu.

Printre cerinţe se numără studii în domeniul economiei (diploma de licenţă), experienţă de cel puţin cinci ani, precum şi cunoaşterea la nivel profesional a limbii engleze. Printre benefecii se numără lapton şi telefon mobil.

Citeşte şi: Ce se întâmplă cu regimul fiscal. Anunțul făcut de Daniel Dăianu: „În România, din păcate, unde se trăieşte în minciună şi ipocrizie”

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult