- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

ABB Romania se extinde pe segmentul de service

24 Mar, 13:17 • Redactia DailyBusiness
ABB Romania a infiintat un nou departament incepand cu 1 martie, care vizeaza activitatile de service pe piata romaneasca pentru toate cele cinci divizii ale ABB, a anuntat luni compania.
ABB Romania se extinde pe segmentul de service

Cele cinci divizii ale ABB Romania, care a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de 100 milioane dolari, sunt specializate in produse energetice, sisteme energetice, produse de automatizare, automatizare de proces si robotica.

Pe piata echipamentelor si tehnologiilor energetice din Romania mai activeaza companii ca Siemens si General Electric.

Departamentul de service este structurat astfel incat sa asigure clientilor ABB din Romania din domeniile energetic si al automatizarilor atat solutii proactive de expertiza in domeniu, cat si un concept complet de service pentru intreaga gama de produse si sisteme ABB, care include instruire, service, disponibilitatea pieselor de schimb, diagnoza si consultanta, modernizare si retrofit pentru sistemele existente, hotline, si servicii pentru protectia mediului.

ABB Romania si-a organizat portofoliul de service in cadrul unei organizatii unice locale pentru toate produsele si platformele ABB pentru a oferi unele avantaje.

Printre aceastea se numara o mai mare siguranta si disponibilitate a echipamentelor si sistemelor, costuri reduse de mentenanta, timp de raspuns bine definit, disponibilitatea accesoriilor si a pieselor de schimb, mentinerea unui anumit nivel de performanta in activitatile de service.

ABB este unul dintre liderii in tehnologii energetice si de automatizari care permit clientilor din domeniul utilitatilor si industriei sa isi imbunatateasca performantele, diminuand impactul asupra mediului inconjurator. Grupul de companii ABB opereaza in aproximativ 100 tari, avand in jur de 112.000 angajati.