- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Actionarii Bere Azuga au subscris 90,27% din titluri la majorarea de capital

27 Feb, 08:07 • Redactia DailyBusiness
Actionarii Bere Azuga au subscris 90,27% din titlurile emise in prima etapa a majorarii de capital actiuni in valoare de 6,9 milioane lei, a informat marti societatea.
Actionarii Bere Azuga au subscris 90,27% din titluri la majorarea de capital

Pentru majorare au fost emise 3,06 milioane actiuni cu o valoare nominala de 2,50 lei.

Pentru cele 297.545 actiuni nesubscrise se va organiza a doua etapa de subscriere in cadrul majorarii de capital la care au drept de participare doar actionarii care au subscris in prima etapa, acestia putand subscrie proportional cu cota de participare la capitalul social inregistrat la data de 11 ianuarie.

Perioada de subscriere pentru a doua etapa este programata intre 26 februarie si 11 martie. Sumele subscrise in plus vor fi restituite actionarilor conform procedurilor aplicate in prima etapa de subscriere, iar actiunile ramase nesubscrise vor fi anulate.

Compania are in prezent un capital social de 5,88 milioane lei, divizat in 2,35 milioane actiuni cu o valoare nominala de 2,50 lei. Actionarul principal al societatii este Valeriu Morariu, care controleaza 38,03% din capital. Rombas Trans International SRL detine 20,09% din actiuni.

Titlurile Bere Azuga se tranzactioneaza la categoria de baza a pietei Rasdaq, sectiunea XMBS, sub simbolul BEGY. Valoarea de piata a companiei este de 19,3 milioane lei (5,28 milioane euro), conform ultimei cotatii de 8,20 lei, stabilite in cadrul sedintei de tranzactionare de marti.