- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Active Business Solutions vrea o cifra de afaceri de 1 mil. euro in 2008

30 May, 11:54 • Redactia DailyBusiness
Grupul de curierat Active Business Solutions isi propune o cifra de afaceri de 1 milion de euro in acest an, ca urmare a lansarii unei noi platforme de business, denumita Regional Express.
Active Business Solutions vrea o cifra de afaceri de 1 mil. euro in 2008

Serviciul Regional Express ofera pentru Bucuresti si alte 20 de judete din centrul, sudul, estul si sud-estul tarii, posibilitatea preluarii coletelor intre orele 17 si 22 si a livrarilor a doua zi inainte de ora 07:00 sau 09:00 dimineata. In plus, acesta ofera posibilitatea efectuarii preluarilor si livrarilor la o ora prestabilita sau chiar in cursul noptii, daca este necesar.

Portofoliul de servicii al Active Business Solutions mai cuprinde si brand-urile Sameday Courier si Dropmail & Sampling.

Sameday Courier este orientat, pe langa intreaga gama de curierat local, national si international, pe oferirea de servicii cu livrare in ziua expedierii oriunde pe teritoriul tarii.

Dropmail & Sampling, cel de-al doilea brand din grupul Active Business Solutions ofera implementarea in teren a proiectelor de marketing direct (distributie neadresata de pliante in cutiile postale sau stradal) in toate orasele tarii, din acelasi grup de firme facand parte si compania de marketing direct „More Results Marketing”.

Active Business Solutions furnizeaza consultanta si diferite servicii specifice in domeniile curierat, logistica, marketing direct, field marketing, retail, avocatura, e-commerce, fiind activa in intreaga zona de S-E a Europei.