- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Afacerile Zamfirescu Racoti Predoiu ar putea creste cu 25% in S1

12 Jun, 16:38 • Redactia DailyBusiness
Zamfirescu Racoti Predoiu estimeaza incasari in crestere cu 20-25% in primul semestru, fata de perioada similara a anului trecut, a declarat joi Calin Zamfirescu, senior partner al casei de avocatura.
Afacerile Zamfirescu Racoti Predoiu ar putea creste cu 25% in S1

In prima jumatate a anului 2007, compania a inregistrat o cifra de afaceri de 3 milioane euro brut, a precizat Zamfirescu.

El a adaugat ca in 2008, societatea de avocatura intentioneaza sa isi mai adauge in portofoliu inca 4 clienti mari si sa dezvolte departamentul de taxe pentru care compania deja are avocati cu experienta.

Conform sursei citate, departamentul de litigii al societatii de avocatura aduce peste 40% din cifra de afaceri.

„Romania cunoaste anual peste 2 milioane de litigii noi, aceasta inseamna ca 10% din populatie are un proces. Aproape un sfert din aceste litigii sunt comerciale, iar numai 1% se solutioneza pe cale amiabila”, a mentionat Calin Zamfirescu, citat de NewsIn.

In prezent, 4.000 de litigii sunt in fata institutiilor de arbitraj din tara, a afirmat acesta.

Din tranzactiile importante asistate anul trecut de Zamfirescu, Racoti, Predoiu fac parte listarea Vimetco N.V. pe London Stock Exchange, finantarea prin credit sindicalizat a societatii Vimetco N.V. cu 190 milioane de dolari, asistenta grupului irlandez CRH in preluarea Elpreco Craiova si asistenta proiectului imobiliar Romflet, cuprinzand peste 700 apartamente cu o valoare de 120 milioane de euro.