- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Ai auzit vreodată de jobul de parking management technician? Iată cât câștigă un astfel de angajat în România

04 Mar, 17:05 • Bumbeneci Diana
Un parking management technician are un salariu destul de bun pentru munca sa. El câștigă între 700 și 900 de euro net pe lună.
Ai auzit vreodată de jobul de parking management technician? Iată cât câștigă un astfel de angajat în România

În România, un angajat pe poziţia de parking management tehnician are un salariu destul de bun, aproape de cel din alte țări. Venitul său lunar variază, în medie, între 700 şi 900 de euro net pe lună. Datele pentru un astfel de job au fost publicate de la platforma de recrutare online BestJobs, analizate de ZF.

Ce trebuie să facă un parking management technician

Un parking management technician este cel care se ocupă de gestionarea parcărilor şi oferă asistenţă persoanelor care au nevoie. Un astfel de job este potrivit persoanelor cu experienţă în instalarea, configurarea, configurarea reţelelor HW/SW TCP/IP, cunoştinţe de bază de electronică.

parking management technician
parking management technician

Te mai poate interesa: Salariu complet neașteptat. Cât câștigă un consilier de service auto în 2023

„Un parking management technician gestionează parcările şi oferă asistenţă persoanelor care au nevoie. Un astfel de job este potrivit persoanelor cu experienţă în instalarea, configurarea, configurarea reţelelor HW/SW TCP/IP, cunoştinţe de bază de electronică, care au capacitatea de a învăţa rapid un software nou şi bune abilităţi de comunicare în limba engleză.

Abilităţile analitice, mentalitatea practică şi orientarea către client sunt necesare pentru candidaţii interesaţi. Oferta de locuri de muncă pentru această poziţie este mare în Constanţa, Ilfov, Cluj şi Bucureşti, iar salariul este cuprins în intervalul 700-900 euro/lună, în medie”, explică Ana Vişian, marketing manager în cadrul BestJobs.

Potrivit datelor analizate pe BestJobs, cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, ore flexibile de lucru, abonament reţea de clinici private de sănătate şi telefon mobil.

La ora actuală, 482 de posturi vacante pentru poziţia de parking management technician sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Constanţa, Ilfov, Cluj.

Vezi și: Job la îndemâna tuturor! Un șef de linie de producție poate avea salariul de peste 1.100 de euro

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult