- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Job la îndemâna tuturor! Un șef de linie de producție poate avea salariul de peste 1.100 de euro

26 Feb, 19:14 • Bumbeneci Diana
În România sunt zeci de mii de companii care dețin linii de producție. Un job în acest domeniu este accesibil, iar salariile sunt destul de bune.
Job la îndemâna tuturor! Un șef de linie de producție poate avea salariul de peste 1.100 de euro

În România, un şef de linie de producţie câştigă între 800 şi 1.100 de euro net pe lună. Acesta este unul dintre cele mai căutate job-uri la ora actuală, anunță ZF.

Despre acest lucru a vorbit Ana Vișan, marketing manager, BestJobs. Specialistul a explicat că un astfel de job este potrivit persoanelor organizate, cu studii medii şi experienţă anterioară, care ştiu să implementeze procesul tehnologic.

Un angajat pe poziţia de şef de linie de producţie are un salariu care variază, în medie, între 800 şi 1.100 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

Ai mai putea citi pe acest subiect: Salariile ar putea crește de la 1 iunie. Ministrul Budăi, declarația serii: „Trebuie să avem această majorare a salariului”

job linie de producție
Job linie de producție

Un şef de linie de producţie se asigură de bunul mers al proceselor interne de producţie şi are responsabilităţi de supervizare în funcţie de compania la care lucrează. Un astfel de job este potrivit persoanelor organizate, cu studii medii şi experienţă anterioară, care ştiu să implementeze procesul tehnologic. Capacitatea de mobilizare în vederea respectării termenelor impuse, aptitudinile de comunicare şi punctualitatea reprezintă şi ele bile albe pentru candidaţii interesaţi. Pe lângă oferta salarială cuprinsă între 800 şi 1.100 euro/ lună, anunţurile menţionează şi bonusuri, cum ar fi cel de performanţă, dar şi prime, tichete de masă sau traininguri de specializare“, afirmă Ana Vişian, marketing manager în cadrul BestJobs.

Potrivit descrierii posturilor, printre cel mai des întâlnite beneficiile extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt destul de mari. Este vorba despre bonus de performanţă, prime de sărbători, tichete de masă şi traininguri de specializare.

La ora actuală, 802 de posturi vacante pentru poziţia de şef de linie de producţie sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Ilfov, Bucureşti şi Vâlcea. Ramona Cornea.

Citește și: Vrei să devii detectiv particular? Au început înscrierile! Iată ce documente ai nevoie pentru a participa la concurs și ce salariu vei avea pentru un astfel de job

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult