- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Alexandru Leondari, noul director de Distributie la Aviva Grup Romania

12 Jun, 16:25 • Redactia DailyBusiness
Incepand cu 16 iunie, Alexandru Leondari este noul director de Distributie al Aviva Grup Romania, anunta oficialii companiei.
Alexandru Leondari, noul director de Distributie la Aviva Grup Romania

Leondari va fi responsabil cu coordonarea activitatii departamentelor de vanzari, bancassurance si parteneriate, precum si cu implementarea strategiei de distributie a companiei, raportandu-i direct lui Shah Rouf, CEO Aviva Grup Romania.

Alexandru Leondari este de profesie medic. El si-a inceput cariera de vanzari in domeniul farmaceutic in anii ’90. A ocupat diferite functii manageriale, printre care cea de country manager la Aventis Pasteur (in 1998), si cea de national open care manager, pentru Pfizer.

In 2001 s-a alaturat companiei AIG Life ca parte a echipei de management, in departamentul de vanzari, contribuind la formarea si dezvoltarea retelei de distributie la nivel national, pentru ca mai tarziu sa treaca pe zona de parteneriate cu institutii financiare.

La sfarsitul anului 2007, a parasit AIG Life pentru a deveni general manager la Diagnosis Medical Center.

Aviva este unul dintre cele mai vechi grup de asigurari din lume si din Marea Britanie.

In prezent, grupul numara 57.000 angajati si 45 milioane de clienti in 27 de tari din intreaga lume.

Aviva are venituri din prime de asigurare si investitii de 54,3 miliarde euro si fonduri in administrare de peste 491 miliarde euro.

Aviva Grup Romania include 3 companii: Aviva Asigurari de Viata, Aviva Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Privat, si Certinvest (achizitionata in data de 13 septembrie 2007).

Despre Aviva Asigurari de Viata si Aviva Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Privat.