- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Alpha Bank ofera solutii financiare pentru clientii bancii Caja Navara din Romania

08 May, 16:54 • Redactia DailyBusiness
Banca spaniola Caja Navarra si Alpha Bank Romania au semnat un acord de parteneriat prin intermediul caruia clientii celor doua banci din Romania, respectiv Spania, pot beneficia de solutii financiare oferite de banca partenera.
Alpha Bank ofera solutii financiare pentru clientii bancii Caja Navara din Romania

„Romania este una din cele mai interesante tari pentru investitorii spanioli, in randul tarilor europene. Membra a Uniunii Europene de la 1 ianuarie 2007, tara va cunoaste in urmatorii ani o dezvoltare extrem de accelerata”, se mentioneaza in comunicatul emis joi de cele doua banci.

Parteneriatul, ce se adauga unui acord similar semnat anterior de banca spaniola cu Nordea Bank Polska, face parte din strategia Caja Navarra de a oferi servicii si consiliere financiara tuturor clientilor sai, ceea ce se poate realiza fie prin intermediul subsidiarelor internationale, fie prin parteneriate cu alte banci, se mentioneaza in comunicat.

„Acest parteneriat le va oferi clientilor Caja Navara acces la serviciile finanicare ale Alpha Bank”, mentioneaza comunicatul.

Caja Navara detine o retea proprie de 5 sucursale si subsidiare prin intermediul carora ofera solutii de investitii si consiliere, in Anglia, SUA, Cehia, Romania si Polonia.

In 2007, banca a realizat un profit net consolidat de 175,6 milioane euro. Banca are in Spania o retea de 363 de unitati si si-a planificat extinderea acesteia pana la 550 unitati in 2010.