- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Ardaf isi reduce capitalul social cu 116,23 mil. lei

30 Apr, 17:21 • Redactia DailyBusiness
Asiguratorul Ardaf a aprobat reducerea capitalului social cu 116,23 mil. lei, prin anularea a 1,16 miliarde de actiuni, decizia fiind luata pe fondul diminuarii activului net la nivelul a jumatate din capitalul social al societatii.
Ardaf isi reduce capitalul social cu 116,23 mil. lei

Pentru fiecare detinere individuala compania va aplica un coeficient de reducere de 61,75%, se mentioneaza in comunicatul Ardaf referitor la hotararile Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor (AGOA) din 29 aprilie, postat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Valoarea exacta a capitalului social va fi determinata si aprobata de Consiliul de Administratie al Ardaf dupa data de 15 mai, cand va avea loc inregistrarea actionarilor asupra carora se va rasfrange aceasta hotarare.

AGOA a aprobat totodata o remuneratie bruta lunara pentru administratori in valoare de 2.500 de euro.

Totodata, actionarii Ardaf au stabilit ca remuneratia bruta lunara a directorilor companiei va fi de cel mult 20 de ori mai mare decat remuneratia bruta lunara stabilita pentru membrii Consiliului de Administratie.

Ardaf, controlata de PPF Investments, ofera produse de asigurari de viata, asigurari de persoane altele decat cele de viata, de autovehicule, maritime si de transport, de aviatie, bunuri, raspundere civila, pierderi financiare din riscuri asigurate si raspundere civila auto (RCA).