- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Arval Romania a deschis un Birou dedicat companiilor italiene

21 Jan, 12:59 • Redactia DailyBusiness
Compania de leasing operational Arval Romania, parte a BNP Paribas Group, a infiintat Biroul Italian ("Italian Desk"), cu scopul de a deservi cele peste 15.000 de intreprinderi cu capital italian din Romania, majoritatea IMM-uri.
Arval Romania a deschis un Birou dedicat companiilor italiene

La conducerea Biroului Italian a fost desemnat Alessandro Gallinella, cu functia de business development manager, in demersul de a maximiza rezultatele Arval pe piata de leasing operational care detine un potential important in Romania.

„Am decis sa infiintam un Birou dedicat companiilor italiene din Romania, ca urmare a unui numar in crestere de astfel de firme cu care colaboram inca de la intrarea Arval pe aceasta piata”, a declarat Arnault Leglaye, managing director Arval Romania.

Alessandro Gallinella vine cu o experienta solida de pe piata de leasing operational auto din Italia, iar pana in prezent a ocupat functia de relationship manager in cadrul directiei comerciale Italia.

Biroul Italian are rolul de a facilita consolidarea relatiilor companiei cu intreprinderile cu capital italian din Romania, potrivit lui Gallinella.

Arval Romania estimeaza pentru 2009 o cifra de afaceri aproape dubla fata de anul anterior, in valoare de 16-17 milioane euro.

Arval si-a inceput activitatea in Romania la sfarsitul anului 2006, iar la finele anului 2008 detinea deja o flota administrata de 1.700 vehicule.