- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Auchan a deschis joi un hipermarket in cartierul bucurestean Militari

11 Dec, 13:18 • Redactia DailyBusiness
Auchan a deschis joi, 11 decembrie, cel de-al doilea hipermarket din Bucuresti si al saselea de pe piata din Romania, in parcului comercial Militari Shopping, a anuntat compania.
Auchan a deschis joi un hipermarket in cartierul bucurestean Militari

Oficialii Auchan au declarat anterior ca investitiile in acest hipermarket se ridica la circa 20 milioane euro.

Hipermarketul Auchan, ancora principala a proiectului Militari Shopping, este primul care isi deschide portile, restul magazinelor fiind programate sa fie inaugurate in luna aprilie 2009, au precizat reprezentantii Auchan.

Magazinul din Militari este unul de mari dimensiuni, cu o suprafata de vanzare de 12.500 metri patrati, 65 de case de marcat, precum si o gama de 50.000 de produse din toate domeniile. Pe langa acestea, hipermarketul va beneficia si de o parcare de 2.300 de locuri.

„Ne bucuram ca putem deschide acum in perioada de dinainte de sarbatori, cand stim care sunt prioritatile clientilor nostri: sa gaseasca un magazin cu de toate, sa nu isi piarda timpul si sa cheltuiasca in limitele unui anumit buget”, a declarat Gerald Puttemans, directorul hipermarketului Auchan Militari.

Centrul comercial Militari Shopping mai cuprinde si alte magazine specializate, printre care Decathlon, C&A, Humanic, Media Galaxy.

Odata cu deschiderea hipermarketului din Militari, Auchan isi incheie planul de extindere pentru acest an, ajungand la un numar total de 7 magazine: doua in Bucuresti (Titan si Militari), apoi cate unul in Pitesti, Targu-Mures, Cluj-Napoca Timisoara si Suceava, acesta din urma deschis pe 15 noiembrie anul acesta.

Pentru 2009, Auchan a anuntat deja doua noi locatii, Timisoara si Constanta, alte proiecte fiind in derulare.

Auchan este un specialist al hipermarketurilor de mari dimensiuni, in toate orasele unde sunt prezente, magazinele Auchan sunt cele mai mari pe acest segment si inregistreaza cel mai mare trafic de clienti, conform companiei.

Grupul Auchan este prezent in 12 tari (Franta, Spania, Portugalia, Italia, Luxemburg, Polonia, Ungaria, Romania, Rusia, Ucraina, China, Taiwan), prin cele 4 divizii ale sale: hipermarketuri, supermarketuri, centrele comerciale Immochan si banca Accord.