- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Bancile isi inchid unitatile in a doua zi de Paste si pe 1 mai

24 Apr, 16:48 • Redactia DailyBusiness
Cele mai multe unitati bancare urmeaza sa se inchida luni, a doua zi de Paste, si pe 1 mai, dar vor face exceptie de la regula unitatile din marile centre comerciale care lucreaza cu program redus.
Bancile isi inchid unitatile in a doua zi de Paste si pe 1 mai

Bancomatele si POS-urile vor functiona insa in aceste zile.

Banca Comerciala Romana (BCR) a anuntat ca unitatile sale vor fi inchise in zilele de sarbatoare legala de 27 si 28 aprilie si pe 1 mai.

Unitatile BRD SocGen vor fi inchise duminica, pe 27 aprilie. Luni, pe 28 aprilie, vor functiona doar unitatile bancii situate in magazinele de mare suprafata din tara – Carrefour, Cora, Auchan, Kaufland, Pic, Jolie Ville, Euromall si Mercur Mall.

Raiffeisen Bank a anuntat ca zilele de 28 aprilie si 1 mai sunt declarate zile nelucratoare in unitatile bancii, inclusiv pentru departamentul de call center. Exceptie vor face unitatile din hypermarket-urile Selgros, Carrefour si Cora, care vor fi inchise numai in prima zi de Paste, pe 27 aprilie.

Sucursalele si agentiile Casei de Economii si Consemnatiuni (CEC) vor fi inchise atat pe 28 aprilie si 1 mai, cat si sambata, pe 26 aprilie, cand unele dintre unitatile bancii lucreaza de obicei.

Unitatile Apha Bank, Bancpost, OTP Bank, UniCredit Tiriac Bank, ABN Amro Bank, Citibank, ATEbank, ProCredit Bank, Banca Transilvania si Banca Romaneasca vor fi, de asemenea, inchise pe 28 aprilie si pe 1 mai, conform NewsIn.

UniCredit Tiriac, ABN Amro Bank si Citibank vor lucra cu publicul pe 26 aprilie, iar call center-ul Bancii Transilvania va functiona in permanenta, potrivit datelor furnizate de banci.