- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Bancpost ofera credite fara avans si cu grad de indatorare 70%

24 Mar, 12:03 • Redactia DailyBusiness
Bancpost a ridicat gradul maxim de indatorare al clientilor la 70% din venit, banca putand oferi si credite fara avans, dupa ce a primit avizul BNR pentru noile norme de creditare.
Bancpost ofera credite fara avans si cu grad de indatorare 70%

Astfel, in cazul produsului Gigacredit, gradul maxim de indatorare poate urca pana la 70% din venitul net al solicitantului de credit, creditul putand urca pana la 100% din valoarea achizitiei.

In cazul aceluiasi produs, clientii beneficiaza de o reducere a dobanzii si eliminarea comisionului lunar de administrare.

Pentru creditele de nevoi personale garantate cu ipoteca, Bancpost finanteaza pana la 80% din imobilul adus drept garantie. Gradul de indatorare in cazul acestor imprumuturi este de 60%.

Banca a lansat recent Creditul Rezidential, oferta ce se adreseaza persoanelor fizice care achizitioneaza apartamente construite de dezvoltatori finantati de Bancpost. Pentru obtinerea creditului, banca nu solicita ipoteca si nici garantie suplimentara inainte de intabularea apartamentului in cartea funciara individuala.