- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Bank of Cyprus Romania a afisat un profit de 1,3 mil. euro in T1

29 May, 13:02 • Redactia DailyBusiness
Afacerile de pe piata romaneasca ale grupului financiar cipriot Bank of Cyprus au generat un profit dupa impozitare de 1,3 milioane euro in primul trimestru din 2008, la mai putin de un an de la inceperea operatiunilor in Romania.
Bank of Cyprus Romania a afisat un profit de 1,3 mil. euro in T1

Banca a intrat pe piata din Romania in martie 2007 pe sectorul institutiilor de leasing, iar in iulie a inceput operatiunile bancare, vizand in primul rand sectorul de corporate banking, conform NewsIn.

Portofoliul de credite de pe piata romaneasca al Bank of Cyprus a ajuns la finalul lunii martie 2008 la 349 milioane euro, fata de 29 milioane euro in martie anul trecut.

Bank of Cyprus Romania vrea sa deschida 7 noi unitati in acest an, 15 in 2009 si alte 15 in 2010.

Planurile pentru 2010 au fost reconfirmate, grupul urmand sa aiba 40 de unitati in Romania, din care 22 in Bucuresti, si un portofoliu de credite de 1,5 miliarde euro.

Carduri si Internet banking in 2008

Grupul bancar si-a propus ca in acest an sa intre pe piata romaneasca a cardurilor si sa ofere servicii de Internet banking.

Tot pentru acest an, Bank of Cyprus intentioneaza sa-si formeze o infrastructura completa de retail pe piata bancara romaneasca.

Totodata, banca si-a propus sa intre mai puternic pe finantarea de proiecte in Romania si pe pe credite sindicalizate.