- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Bank of Cyprus Romania si-a deschis a 8-a sucursala, in Ploiesti

16 Dec, 16:50 • Redactia DailyBusiness
Bank of Cyprus Romania (BoC) a inaugurat, in luna decembrie, a opta sucursala, in Ploiesti, prima unitate proprie din acest oras, au anuntat marti reprezentantii bancii.
Bank of Cyprus Romania si-a deschis a 8-a sucursala, in Ploiesti

Noua sucursala se adauga celor 7 deja existente, 6 in Bucuresti si una in Constanta, si ofera produse financiare si servicii bancare, care se adreseaza atat segmentului de retail (persoane fizice) si intreprinderilor mici si mijlocii (IMM), cat si segmentului corporate.

„Planul de dezvoltare pentru 2009 vizeaza o extindere organica si echilibrata, ce se va concretiza prin deschiderea a inca 15 sucursale, atat in Bucuresti cat si in alte orase din tara”, au declarat reprezentantii Bank of Cyprus Romania.

Bank of Cyprus Romania ofera clientilor sai credite ipotecare si imobiliare, credite de refinantare, depozite in lei si euro, conturi curente, conturi de economii, produse de microlending, online banking si cardul de debit VISA Classic.

In urma unui parteneriat incheiat cu Banca Transilvania, posesorii cardurilor Visa Classic de la Bank of Cyprus pot retrage numerar, cu comision zero, atat din ATM-urile BoC cat si din reteaua Bancii Transilvania, care cuprinde peste 750 unitati in toata tara.