- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

BCR: 5 milioane de tranzactii la bancomate, pana la sfarsitul lui martie

13 May, 11:29 • Redactia DailyBusiness
Numarul tranzactiilor efectuate la bancomatele Bancii Comerciale Romane (BCR) a ajuns la aproape 5 milioane la sfarsitul lui martie, in crestere cu aproape 8% fata de finele lui T1 din 2007, mentioneaza comunicatul bancii.
BCR: 5 milioane de tranzactii la bancomate, pana la sfarsitul lui martie

Valoarea retragerilor de numerar de la ATM-urile bancii a crescut cu peste 26% in aceeasi perioada, pana la circa 1,2 miliarde lei.

Recent, BCR a semnat o conventie cu UPC Romania privind plata la bancomatele bancii a facturilor emise de UPC.

„Orice detinator de card BCR se poate inrola pentru a putea efectua acest tip de plata in reteaua de ATM-uri BCR”, a declarat Igor Zganjer, directorul executiv al Directiei Carduri din cadrul BCR.

„Dorim sa redirectionam clientii de la ghiseele casieriilor la ATM-uri pentru ca le este mai simplu si mai convenabil – beneficiaza de acces 24 ore din 24 si de comision zero la plati facturi si rambursari de rate”, a mai spus Zganjer.

Pana in prezent, banca a semnat aproape 160 de conventii de plata a facturilor de la ATM cu furnizori de servicii si utilitati, BCR gestionand in prezent peste 430.000 optiuni de plata.

BCR are o retea de peste 1.550 de bancomate. Numarul terminalelor electronice operationale la comercianti, care accepta cardurile bancii, depaseste 13.400.