- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

BCR: credite in euro pentru investitii imobiliare cu dobanzi de 4,95%

08 May, 13:32 • Redactia DailyBusiness
Banca Comerciala Romana (BCR) acorda persoanelor fizice, pana pe 15 iulie, credite destinate investitiilor imobiliare cu dobanda de 4,95% pe an pentru euro, in primele 6 luni, informeaza institutia bancara.
BCR: credite in euro pentru investitii imobiliare cu dobanzi de 4,95%

„Oferind acum o dobanda competitiva, clientii nostri vor putea sa achizitioneze un imobil sau sa construiasca o casa cu un efort financiar redus”, a declarat Monica Boerescu, director executiv al Directiei Credite Retail din cadrul BCR.

„La nivelul BCR, incurajam contractarea de credite ce au ca destinatie investitiile imobiliare in euro, avand in vedere procesul de convergenta la moneda europeana”, a adaugat Monica Boerescu.

BCR ofera o dobanda de 4,95% pe an, fixa pentru primele 6 luni de zile, dupa care dobanda devine de 7,95%/an, fixa pentru urmatoarele 12 luni, pentru creditul imobiliar Camin Super BCR si pentru creditul ipotecar Rezidential Super BCR, ambele in euro.

Dupa aceasta perioada de 18 luni cu dobanda fixa, in conditii de promotie, clientii beneficiaza de o dobanda variabila, astfel: la creditele imobiliare, dobanda variaza in functie de dobanda de referinta BCR, iar la creditele ipotecare, in functie de rata de referinta EURIBOR la 6 luni.

Totodata, BCR nu percepe comisioane lunare pe toata perioada de creditare, pentru creditele contractate in cadrul promotiei.

Oferta promotionala a bancii este completata de asigurarea intregului pachet de produse si servicii asociat creditelor imobiliare si ipotecare, promovat prin intermediul celor 22 centre pentru credite de investitii imobiliare, Centrum Imobiliar, din toata tara.

Banca Comerciala Romana (BCR) a inregistrat in 2007 un profit net, calculat dupa standardele romanesti de contabilitate, de 491,87 milioane lei (147,26 mil. euro) si o valoare a activelor de 16,5 miliarde euro.

Rezultatul de anul trecut a fost in scadere cu 25% fata de cel din 2006, din cauza costurilor mari ale integrarii bancii in grupul mama Erste.