- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Carrefour a deschis al 8-lea supermarket Express din Romania, la Lugoj

24 Jul, 12:44 • Redactia DailyBusiness
Carrefour a deschis miercuri cel de-al 8-lea supermarket al retelei Carrefour Express din Romania in orasul Lugoj, judetul Timis, a anuntat joi compania.
Carrefour a deschis al 8-lea supermarket Express din Romania, la Lugoj

Magazinul Carrefour Express din Lugoj, fost Artima (retea preluata de Carrefour anul trecut- n.r.) se intinde pe o suprafata de vanzare de 800 mp si ofera o gama de 4.500 de articole de la produse proaspete pana la consumabile, produse de igiena, detergenti, papetarie.

Cu aceasta deschidere, Carrefour isi consolideaza intrarea pe segmentul supermarketurilor in Romania, care completeaza prezenta pe cel al hipermarketurilor. Acest nou pas ilustreaza strategia grupului Carrefour de a-si intari prezenta pe pietele in crestere, printr-o abordare multi format, sub un singur brand, adaptata local. Aceasta permite extinderea acoperirii geografice a grupului in Romania.

In plus, accesul in orasele cu mai putin de 100.000 de locuitori este posibil acum prin Carrefour Express, care va deveni magazinul preferat pentru cumparaturile zilnice sau saptamanale si unde clientii nostri vor gasi produse de calitate la preturi mici, precum si o gama mult mai larga decat in magazinele de proximitate.

Investitia totala in rebranduirea magazinelor Artima in Carrefour Express este de aproximativ 6 milioane de euro.

Grupul Carrefour a preluat Artima in 2007, acesta detinand 21 de supermarketuri in vestul Romaniei cu o suprafata de vanzare totala de 21.000 mp. Pe parcursul acestui an, toate magazinele Artima vor fi remodelate sub brandul Carrefour Express.