- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Carrefour lanseaza doua noi magazine, la Pitesti si Baia Mare

25 Jun, 14:56 • Redactia DailyBusiness
Carrefour Romania lanseaza joi un nou hipermarket la Pitesti, in centrul comercial Jupiter City si a deschis miercuri la Baia Mare un supermarket Carrefour Express, au anuntat reprezentantii companiei.
Carrefour lanseaza doua noi magazine, la Pitesti si Baia Mare

Unitatea din Pitesti, care a necesitat o investitie de circa 20 milioane euro, reprezinta al 14-lea hipermarket Carrefour din Romania si al 9-lea din afara Capitalei.

Acesta dispune de o suprafata de vanzare de 7.400 metri patrati, se intinde pe 40.000 mp in total si are 450 de angajati.

Supermarketul din Baia Mare, cu o suprafata de vanzare de 1.150 mp, consolideaza intrarea Carrefour pe segmentul supermarketurilor in Romania.

Investitia totala in rebranduirea magazinelor Artima in Carrefour Express este de aproximativ 6 milioane de euro.

Grupul Carrefour a preluat anul trecut lantul Artima, care include 21 de supermarketuri in vestul Romaniei, cu o suprafata de vanzare totala de 21.000 mp. Pe parcursul acestui an, toate magazinele Artima vor fi remodelate sub brandul Carrefour Express.

Carrefour Romania a facut deja peste 8.000 de angajari in hipermarketuri si are peste 1.000 de angajati in supermarketurile Carrefour Express.

Retailerul intentioneaza sa continue strategia alerta de dezvoltare in perioada 2008-2009, prin deschiderea de noi hipermarketuri in Oradea, Buzau, Sibiu, Deva, un al doilea hipermarket la Braila, Iasi si Constanta si inca 2 la Bucuresti, in cartierele Vitan si Berceni.

Carrefour Romania a realizat in 2007 o cifra de afaceri de 866 milioane euro, cu o crestere de 42,2% fata de 2006, potrivit estimarilor proprii. In 2008, compania se asteapta sa depaseasca 1 miliard de euro, cifra de afaceri.