Dani Oțil a pătruns și în lumea afacerilor în urmă cu câțiva ani și pare că îi merge foarte bine. Pe lângă restaurantul pe care l-a deschis în nordul Capitalei, care are prețuri destul de piperate, prezentatorul și-a deschis și un studio de yoga și pilates.
La restaurantul matinalului, un mic dejun, considerat de mulți masa principală a zilei, costă destul de mult. Spre exemplu, prețul pentru o porție de ouă ochiuri, cu cartofi prăjiți i-a șocat pe mulți. Pofticioșii trebuie să scoată din buzunar 40 de lei pentru un preparat banal, dar pregătit cu multă grijă și bun gust.
Cei mai mulți dintre cei care trec pragul restaurantului se declară mulțumiți, dar mai există și excepții. Recent, o clientă care a trecut pragul restaurantului a plecat de aici destul de nemulțumită. Femeia a vrut să se bucure de o masă copioasă, dar așteptările i-au fost distruse și nu s-a sfiit să spună acest lucru.
„Am fost într-o duminică după-amiază la prânz. Pastele carbonara nu aveau nicio legătură cu ceea ce ar fi trebuit să fie (sosul era cu cocoloașe și prea sărat), bibanul de mare era prea gătit și au folosit pește congelat, chiar și cartofii prăjiți erau arși. Sincer, mâncarea arăta de parcă fusese aruncată pe farfurie fără nicio grijă pentru prezentare. Prețurile se potrivesc cu locația, dar nu vă așteptați ca și gustul să fie pe măsură. Nu voi reveni și nici nu îl voi recomanda”, a scris ea într-un Google Review.