- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Cât costă o ceașcă de cafea cu foiță de aur vândută de baronul PSD Avram Gal

14 May, 16:23 • Bumbeneci Diana
Social-democratul Avram Gal lovește din nou! După ce a vândut friptură cu foiță de aur, acum acesta apare din nou în spațiul public și vinde cafea cu foiță aur.
Cât costă o ceașcă de cafea cu foiță de aur vândută de baronul PSD Avram Gal

Cafea cu foiță de aur, noua modă! Baronul PSD care vindea friptură cu foiţă de aur loveşte din nou. Politicianul vinde acum cafea și nu orice sortiment, ci cu foiță de aur. După ce și-a prezentat produsul de lux în fața publicului larg, comentariile nu au încetat să apară.

Cafea cu foiță de aur vândută de baronul PSD

De data acesta, s-a filmat când îşi invită clienţii să cumpere cafea cu foiţă de aur la „doar” 60 de lei ceaşca. Avram Gal, președinte al PSD Câmpia Turzii, adaugă foarte natural că este mai scumpă decât la Dubai, însă acesta este motivul pentru care, chipurile, românii ar trebui să dea buzna să încerce acest sortiment de cafea cu foiță de aur.

Înainte de asta, social-democratul vindea și burger cu foiță de aur. Suma pentru un astfel de produs ajungea la 50 de euro bucata.

„La doar 250 de lei puteți să mâncați cel mai bun burger cu aur”, susține acesta pe rețelele de socializare.

Vezi și: Iubitorii de cafea vor plăti mai mult de acum pentru viciul lor! Piața românească VS piețele internaționale

Acum puțin timp, bărbatul a dezvăluit că a vândut și mici în foiță de aur, la cererea unor clienți. Potrivit acestuia un singur mic de acest fel ar costa în jur de 100 de lei, însă liderul PSD a spus că se mai gândește la preț.

Cafea cu foiță de aur
Cafea cu foiță de aur

„E pentru prima dată când clienții au cerut așa ceva și noi le-am oferit. Un mic e 100 de lei. Muștarul nu e inclus în preț”, a spus Avram Gal.

Întrebat, cine cumpără astfel de produse, politicianul a spus că IT-iști și oamenii de afaceri. Mai mult, pe lângă aceștia, au mai cumpărat și diverși interpreți cunoscuți din lumea manelelor, care, bineînțeles, abia au așteptat

Citește și despre următorul subiect: Cea mai bună cafea italienească din Austria este făcută de un român. Mulți degustători din domeniu se declară impresionați

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult