- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Ce este jobul de reporting specialist în România. Poți câștiga un salariu destul de mare

27 May, 12:41 • Bumbeneci Diana
Un reporting specialist câştigă între 700 şi 1.000 de euro net pe lună. Ce trebuie să facă acesta pentru salariul său.
Ce este jobul de reporting specialist în România. Poți câștiga un salariu destul de mare

Un reporting specialist câştigă între 700 şi 1.000 de euro net pe lună, anunță BestJobs, citat de ZF. Jobul este la mare căutare, iar românii pot câștiga ușor acești bani.

Ce trebuie să facă un reporting specialist

Un angajat pe poziţia de reporting specialist câştigă un salariu cuprins între 700 şi 1.000 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs. Un astfel de angajat este un profesionist care este responsabil cu examinarea tendinţelor actuale şi a condiţiilor de marketing pentru o organizaţie, adună informaţii despre potenţialii clienţi ai companiei, despre competitori şi despre condiţiile economice.

Vezi și: Industria videochatului va depăși în curând instituțiile publice din România! În timp ce țara are 1 milion de bugetari, instituțiile de videochat au ajuns la 400.000 de salariați cu contract de muncă

 reporting specialist
reporting specialist

Joburile din domeniul financiar atrag lunar peste 80.000 de aplicări pe BestJobs, situându-se în top trei al preferinţelor candidaţilor. Şi oferta de joburi răspunde fidel, iar unul dintre ele este cel de reporting specialist. Pentru acest rol sunt necesare studii superioare, preferabil în domeniul economic, bune cunoştinţe privind Standardele Internaţionale de Raportare Financiară (IFRS), contabilitate financiară şi managerială, raportare şi analiză financiară, piaţă de capital, pieţe financiar-bancare, cunoaşterea sistemului SAP sau a unora similare, inclusiv interacţiunea cu un astfel de sistem. Oferta de joburi este mare în centrele urbane, iar salariul poate ajunge până la 700 – 1.000 de euro“, spune Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Jobul are și multe beneficii extrasalariale. Cele mai întâlnite sunt posibilitatea de a lucra remote, tichete de masă, abonament clinică privată de sănătate, zile libere suplimentare şi prime de sărbători.

La ora actuală, în România, nu mai puțin de 884 de posturi vacante pentru poziţia de reporting specialist sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Pentru această poziţie, cele mai multe anunţuri sunt în Bucureşti, Timişoara şi Arad.

Pentru a ocupa un astfel de job ai nevoie de studii superioare, preferabil în domeniul economic, bune cunoştinţe privind Standardele Internaţionale de Raportare Financiară (IFRS), contabilitate financiară şi managerială, raportare şi analiză financiară, piaţă de capital, pieţe financiar-bancare, cunoaşterea sistemului SAP.

Vezi și: Cât câștigă un tinichigiu auto în 2023. Aproape 3.000 de posturi sunt libere pentru acest job

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult