- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

CEC Bank oferă românilor 10% din achiziții înapoi! Care sunt condițiile pentru a primi banii

07 Sep, 14:07 • Stefan Simion
CEC Bank și Medeva Fintech lansează FigoPay 2.0: Portofel electronic cu cashback de 10% pentru achiziții în magazinele fizice și online.
CEC Bank oferă românilor 10% din achiziții înapoi! Care sunt condițiile pentru a primi banii

În colaborare cu Medeva Fintech, CEC Bank introduce o versiune îmbunătățită a serviciului FigoPay. Noul portofel electronic oferă utilizatorilor rambursări direct pe cardul Visa FigoPay emis de CEC Bank pentru achizițiile efectuate atât în magazinele fizice, cât și în mediul online ale partenerilor listati în aplicație, alături de alte funcționalități, precizează Bugetul.ro.

În interval de maxim 7 zile lucrătoare, utilizatorii au un cashback de 10% din suma utilizată în limita a 1000 lei/lunar

Prin intermediul unui comunicat de presă, CEC Bank anunță că utilizatorii primesc înapoi pe card până la 10% din valoarea fiecărei achiziții, cu o limită lunară de 1.000 de lei.

„Suntem mereu atenți la nevoile clienților și astfel putem să le oferim produse noi, adaptate acestor nevoi. CEC Bank continuă strategia de digitalizare iar clienții noștri se pot bucura de avantajele a tot mai multe dintre produsele noastre moderne, dezvoltate în ultima perioadă de timp.

Noua aplicație contribuie la schimbarea de comportamente, la creșterea adopției bankingului, vine cu noi opțiuni pentru gestionarea conturilor și a cardurilor și, nu în ultimul rând, este un pachet de soluții pentru reducerea costurilor cu cumpărăturile”, a afirmat Adina Călin, director Produse şi Servicii Bancare, CEC Bank.

Citește și: Metoda sigură prin care românii pot obține rate mici pentru împrumuturile bancare. Poți economisi zeci de mii de lei

CEC Bank
CEC Bank

Orice persoană fizică poate avea acces la pachetul FigoPay, disponibil atât online, cât și în unitățile bancare. Dacă se fac plăți minim de 700 lei/lună, pachetul este gratuit, neavând costuri de administrare. Dacă nu se respectă această condiție, costul pachetului este de 5,9 lei/lună, prima lună fiind gratuită.

Trei pași simpli au de urmat utilizatorii care doresc să utilizeze noul portofel de la CEC Bank:

„Descarcă aplicația din Google Play sau App Store, se înregistrează în aplicație și apoi pot pleca la cumpărături, plătind cu cardul înregistrat în aplicație pentru a primi cashback. Catalogul comercianților este disponibil pe site-ul www.figopay.ro, precum și în aplicația FigoPay.”

CEC Bank a fost pionierul în lansarea unui pachet exhaustiv de servicii bancare adaptate persoanelor cu cerințe speciale. Banca a dotat fiecare dintre cele peste 1.000 de sucursale cu documente contractuale scrise în alfabet Braille, asigurând accesibilitatea pentru cei cu probleme de vedere.

Vezi și: Cea mai mare bancă din România. Cum a ajuns un sat părăsit să atragă mii de turiști

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult