- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Christian Dessiaume este noul director de operatiuni al ArcelorMittal Galati

07 Apr, 18:35 • Redactia DailyBusiness
Christian Dessiaume, vicepresedintele ArcelorMittal, a fost numit director de operatiuni (COO) la ArcelorMittal Galati, inlocuindu-l pe Hans Ludwig Rosenstock, cel care a fost COO al combinatului timp de trei ani, potrivit oficialilor companiei.
Christian Dessiaume este noul director de operatiuni al ArcelorMittal Galati

Hans Ludwig Rosenstock se va alatura echipei unitatii de produse lungi ale ArcelorMittal, din Luxemburg.

Anterior numirii sale in noua sa functie la ArcelorMittal Galati, Christian Dessiaume a ocupat pozitia de CEO si sef al Operatiunilor Primare din cadrul ArcelorMittal Atlantique. El si-a inceput cariera in sectorul produselor plate, in cadrul Société Nouvelle des Aciéries de Pompey, unde a detinut, succesiv, pozitiile de inginer otelar si sef al Departamentului de laminate la cald, relateaza NewsIn.

In 1984, acesta s-a transferat la Cisatol (o subsidiara a Sollac) ca director al unui centru de servicii, dupa care a fost numit director industrial (1989) si director general adjunct (1997).

In 1999, Christian Dessiaume a devenit director general la Lusosider, Portugalia, pana cand aceasta companie a fost preluata de Arcelor.

La finele anului 2003, a preluat conducerea Arcelor Montataire, iar in septembrie 2006 a fost numit CEO si sef al Operatiunilor Primare din cadrul ArcelorMittal Atlantique.

Christian Dessiaume a absolvit Scoala Superioara de Stiinte si Tehnologii Ingineresti de la Nancy.

ArcelorMittal este una dintre cele mai mari companii siderurgice din lume, avand 310.000 de angajati in peste 60 de tari.

Compania este prezenta cu unitati de productie in 28 de tari din Europa, Asia, Africa si America, pe toate pietele industriei siderurgice, de la cele emergente pana la cele mature si intentioneaza sa-si consolideze aceasta pozitie si pe pietele cu un potential mare de crestere cum ar fi China si India.

ArcelorMittal este cotata la bursele din New York (MT), Amsterdam (MT), Paris (MTP), Bruxelles (MTBL), Luxemburg (MT) si la bursele spaniole de la Barcelona, Bilbao, Madrid si Valencia (MTS).