- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Coface lanseaza un motor de cautare a companiilor din regiune

16 Apr, 16:03 • Redactia DailyBusiness
Coface Romania lanseaza aplicatia "Cautare gratuita a companiilor", un motor de cautare a peste 8,5 milioane de companii din Europa Centrala si de Est.
Coface lanseaza un motor de cautare a companiilor din regiune

Prin accesarea link-ului „Cautare gratuita a companiilor” de pe site-ul coface.ro, incepe cautarea firmei dorite introducand in campurile de identificare numele acesteia si tara. Pot fi utilizate campuri aditionale de cautare, cum sunt codul postal si localitatea, au declarat reprezentantii Coface.

Companiile ce pot fi identificate prin utilizarea motorului de cautare sunt extrase din baza de date a Coface Central Europe, ce contine peste 8,5 milioane de companii din Europa Centrala si de Est, dintre care 1,5 milioane de companii sunt din Romania. Tarile care au inregistrate companii in baza de date sunt: Romania, Bulgaria, Croatia, Cehia, Ungaria, Polonia, Slovacia si Slovenia.

Aplicatia este utila companiilor care doresc sa afle informatii despre partenerii de afaceri existenti si potentiali, obtinand date de identificare ale firmelor, date de contact (adresa, telefon, fax, pagina web, e-mail), numar de inmatriculare, tara de provenienta, forma legala si activitatile desfasurate.

Rapoartele de credit furnizeaza informatii valoroase, ce ofera clientilor posibilitatea de a evalua potentialele relatii de afaceri si de a-si clasifica partenerii pe baza evaluarii situatiei generale si financiare.