- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Coldwell Banker Romania si-a facut broker de credite

30 Jun, 16:09 • Redactia DailyBusiness
Coldwell Banker Romania a lansat, la sfarsitul lunii iunie, Coldwell Banker Mortgage, Broker de Credite, un serviciu gratuit de consultanta, ce ofera clientilor oportunitatea obtinerii finantarii in vederea achizitiilor imobiliare, a anuntat compania.
Coldwell Banker Romania si-a facut broker de credite

Coldwell Banker Mortgage Romania a incheiat parteneriate cu mai multe banci pentru a putea oferi clientilor sai (persoane fizice si juridice) o gama de programe de creditare necesare fiecarui client in parte.

Avantajul principal pentru brokerii din sucursalele Coldwell Banker este cunoasterea in prealabil a bugetului estimat al clientului (suma dintre fondurile proprii si creditul pre-aprobat), eliminandu-se astfel situatiile in care achizitionarea proprietatii gasite nu este posibila datorita asteptarilor nefondate privitoare la credit.

Coldwell Banker Affiliates of Romania ofera servicii de consultanta si brokeraj pe toate segmentele pietei: rezidential, birouri, industrial, retail, terenuri si investitii. In prezent, compania are opt puncte de lucru, 4 in Bucuresti si 4 in afara Capitalei, la Ploiesti, Campulung, Brasov si Piatra Neamt.

Cu o istorie de peste 100 de ani, compania de origine americana este detinuta in prezent de Realogy Corporation, unul dintre cei mai mari francizori din domeniul imobiliar la nivel mondial. Prin reteaua sa, Coldwell Banker acopera 46 de tari cu 3.800 de birouri si 120.000 de brokeri.