- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Credit Europe Bank pune pe piata un serviciu direct debit adresat IMM-urilor

31 Mar, 11:40 • Redactia DailyBusiness
Credit Europe Bank va pune pe piata un serviciu de direct debit, Direct IMM, prin care intreprinderile mici si mijlocii vor putea efectua automat , din conturile curente, plati catre furnizori, pe baza unei facturi emise de acestia.
Credit Europe Bank pune pe piata un serviciu direct debit adresat IMM-urilor

„Clientii nostri IMM vor avea posibilitatea sa plateasca facturile catre furnizorii de marfuri si servicii, fara a fi necesara deplasarea la banca, prin lansarea unui nou produs, care are ca principala facilitate debitarea automata a contului curent”, a spus Cemal Yildirim, vicepresedinte adjunct divizia IMM, Credit Europe Bank (Romania).

Produsul are ca principal scop plata facturilor emise de catre furnizori clientilor IMM. Prin acest serviciu, platile vor putea fi facute direct din contul curent al clientului IMM, pe baza listei de facturi emise de furnizor.

Costurile aferente tranzactiilor prin intermediul Direct IMM vor fi considerabil mai mici fata de cele standard pentru efectuarea transferurilor, mentioneaza comunicatul bancii.

IMM-urile vor putea folosi produsul cu unul sau cu mai multi furnizori. Direct IMM poate avea si o linie de credit atasata, destinata exclusiv platii facturilor decontate prin intermediul facilitatii.

Pentru a avea acces la serviciul direct debit, clientul trebuie sa fi deschis un cont curent la banca si sa fi semnat cu banca o conventie de plata in acest sens. Totodata, clientul trebuie sa se asigure ca la data scadenta contul are suficiente fonduri pentru a acoperi costul facturii.

Credit Europe Bank Romania, membra a grupului FIBA, are peste 400.000 clienti persoane fizice si societati comerciale, reteaua bancii avand peste 115 sucursale, agentii si puncte de lucru.