- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

DiRent Romania: Am primit doua oferte de preluare, dar le-am refuzat

10 Jul, 12:38 • Redactia DailyBusiness
DiRent Romania a primit, in ultimii doi ani, doua oferte ferme de preluare din partea unor jucatori importanti de pe piata leasing-ului operational, oferte ce au fost refuzate de catre oficialii companiei.
DiRent Romania: Am primit doua oferte de preluare, dar le-am refuzat

„Suntem incantati sa vedem ca jucatori importanti sunt interesati si apreciaza munca noastra in Romania. Planurile noastre imediate sunt de a dezvolta si de a consolida si mai mult operatiunile companiei pe piata locala si de a diversifica portofoliul de servicii”, a declarat Dimitris Rompopoulos, presedinte si CEO al DiRent Greece.

Compania de leasing operational intentioneaza sa atinga la sfarsitul acestui an o cifra de afaceri de 5 milioane de euro, de doua ori mai mult comparativ cu anul trecut si o cota de piata de 10%, de la 5% in prezent.

„Cresterea va fi generata de un numar tot mai mare de clienti, precum si de cresterea tot mai mare de masini din partea clientilor actuali, trend care a putut fi observat inca din a doua jumatate a anului trecut. Ne asteptam ca numarul clientilor romani sa creasca in portofoliul DiRent”, a spus Effie Valsamaki, directorul general al DiRent Romania.

Totodata, DiRent Romania intentioneaza sa reorganizeze intreaga companie.

„Vrem sa dezvoltam serviciile after-sales si sa editam un ghid special pentru fiecare masina din flota. De asemenea, DiRent Romania intentioneaza sa extinda pana la sfarsitul acestui an echipa cu inca cinci angajati si analizeaza posibilitatea de a se muta intr-o cladire de birouri sau sa extinda locatia actuala”, a adaugat Effie Valsamaki.

DiRent a fost infiintata in Grecia in 1998 si activeaza in sectorul leasing-ului operational. Compania greceasca a demarat operatiunile pe piata din Romania in aprilie 2006 cand a deschis la Bucuresti o sucursala.