- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Gipo va deschide zece magazine Asics in Romania

24 Apr, 08:13 • Redactia DailyBusiness
Compania Gipo, importatorul oficial al brandului de produse sportive Asics, a investit peste 80.000 euro in primul magazin monobrand Asics deschis in Romania si are in plan extinderea retelei in urmatorii ani cu alte 10 magazine, a declarat pentru NewsIn directorul general al Gipo, Horia Galateanu.
Gipo va deschide zece magazine Asics in Romania

Noul magazin dispune de o suprafata de 50 mp si a fost realizat conform conceptului de retail al furnizorului japonez, fiind primul dintr-o retea de magazine ce urmeaza a se extinde la nivel national.

„Primul pas a fost facut. Am adus deja acest brand pe piata din Romania odata cu deschiderea primului magazin din cadrul mallului Baneasa Shopping City. Investitia s-a ridicat la 80.000 de euro atat in amenajarea magazinului cat si in asigurarea stocului de marfa. In viitorul apropiat, doi-trei ani, avem in plan sa extindem reteaua la 10 magazine. Ne gandim in principal la centrele comerciale mari care urmeaza a fi inaugurate atat in Capitala cat si in restul tarii”, a mai spus reprezentantul Gipo.

Compania Gipo face parte din anul 2006 din portofoliul Fondului de Investitii Gemisa si a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri cu peste 62% de la 5,1 milioane de euro in 2006 la 8,1 milioane de euro anul trecut.