- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Ionut Patrahau devine, din director adjunct, consultant pentru dezvoltare al BT

12 Jun, 17:30 • Redactia DailyBusiness
Ionut Patrahau, directorul general adjunct al Bancii Transilvania, devine de la 1 octombrie consultant al bancii in proiecte de dezvoltare, unul dintre acestea fiind coordonarea si structurarea subsidiarei BT din Republica Moldova.
Ionut Patrahau devine, din director adjunct, consultant pentru dezvoltare al BT

Ca director adjunct, Ionut Patrahau asigura conexiunea necesara intre conducerea administrativa si cea executiva.

Atributiile care ii revin, respectiv coordonarea directa a sectorului corporate & IMM al bancii, a Diviziei de dezvoltare vanzari si suport agentii, precum si a Diviziei pentru medici, vor fi preluate de managerii respectivelor linii de afaceri ale bancii.

Ionut Patrahau isi va pastra calitatea de membru in consiliile de administratie ale Bancii Transilvania, BT Leasing, SIF Banat-Crisana, pe cea de presedinte al Consiliului de Administratie al BT Securities si pe cea de membru in cadrul CA al Companiei de Factoring.

„Sunt convins ca vom avea si in perioada urmatoare o colaborare de succes cu Ionut Patrahau, cu atat mai mult cu cat va fi implicat in proiecte foarte importante pentru dezvoltarea bancii”, a spus Robert C. Rekkers, directorul general al Bancii Transilvania.

Patrahau (37 de ani) s-a alaturat echipei BT din anul 2002, ca vicepresedinte, ulterior devenind director general adjunct.