- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Libra Bank a lansat creditul si depozitul \”Freud\” pentru cabinete de psihologie

22 Apr, 16:44 • Redactia DailyBusiness
Libra Bank a lansat doua produse bancare pentru cabinetele de psihologie, respectiv credite si depozite cu numele "Freud", in urma unui parteneriat cu Colegiul Psihologilor din Romania, informeaza banca.
Libra Bank a lansat creditul si depozitul \Freud\ pentru cabinete de psihologie

Creditele Freud pentru investitii si pentru activitate curenta sunt acordate pe o perioada de pana la 25 de ani in cazul garantarii cu ipoteca. Banca nu solicita garantii reale daca suma solicitata este mai mica de 30.000 lei si nici justificari cu privire la utilizarea banilor.

La acordarea imprumutului se iau in calcul incasarile cabinetului si nu profitul, iar clientul poate opta pentru o perioada de gratie de maxim sase luni. In cazul rambursarii anticipate a creditului, banca nu percepe comisioane suplimentare.

Depozitele Freud sunt dedicate psihologilor si membrilor familiilor lor (sot, sotie, copii, parinti, socri), au dobanzi speciale constituite dintr-o dobanda standard si un bonus permanent, de 0,25% pe an.

Banca nu percepe comisioane de deschidere a contului si a contului de depozit ori la depuneri sau pentru lichidarea depozitului.

Cardurile Libra Salary, Libra Mix si Libra Credit sunt concepute pentru incasarea salariului, pentru economii sau pentru necesar de credit si ofera beneficii suplimentare.

Colegiul Psihologilor din Romania si Libra Bank au initiat un parteneriat destinat dezvoltarii profesiei de psiholog si sprijinirii unor proiecte comune pentru promovarea corpului profesional si a specialistilor din acest domeniu.

Volumul creditelor acordate de catre banca pentru profesiilor liberale a fost de 83,61 milioane lei in 2007, reprezentand 31,78% din volumul total al creditelor acordate de Libra Bank. Soldul creditelor pentru profesii liberale era de 124,8 milioane lei la sfarsitul anului trecut, Libra Bank estimand pentru anul 2008 o crestere de pana la 50%.

Valoarea totala a activelor Libra Bank a atins la sfarsitul anului trecut 629,93 milioane lei, iar profitul net a insumat 3,1milioane lei.

Libra Bank – „Banca Profesiilor Liberale” are in structura portofoliului de credite: profesii liberale in proportie de 30%, clienti corporate 47%, clienti persoane fizice 23%.