- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Libra Bank: depozit cu asigurare de viata, cu dobanda de pana la 11,10%

08 Jul, 14:48 • Redactia DailyBusiness
Libra Bank a lansat un produs de economisire in lei, cu asigurare de viata, la care ofera o dobanda fixa anuala de pana la 11,10%, cu plata la scadenta, perioada de maturitate fiind de 6 sau 12 luni, a anuntat marti banca.
Libra Bank: depozit cu asigurare de viata, cu dobanda de pana la 11,10%

Depozitul Partener este adresat persoanelor cu varsta cuprinsa intre 18 si 69 de ani. Pana la 31 august, banca ofera un bonus de 0,6% la dobanda standard, bonificatia totala a clientului fiind astfel de 10,85% pe an la depozitele la 6 luni si de 11,10% pe an la cele la 12 luni.

Pentru obtinerea acestei dobanzii, clienti au nevoie de un sold minim de 150 lei, iar valoarea maxima a sumei depozitate poate fi de pana la 87.500 lei, potrivit bancii.

In ceea ce priveste componenta de asigurare de viata a depozitului Partener, polita de asigurare se initiaza la constituirea depozitului, fiind platita de Libra Bank catre asiguratorul Allianz-Tiriac Asigurari SA.

Polita de asigurare de viata acopera riscul de deces din orice cauza si este valabila pe perioada de constituire a depozitului. Suma asigurata este egala cu valoarea depozitului constituit.

Libra Bank este, din anul 2003, membra a fondului american de investitii New Century Holdings.