- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Lidl lansează promoția „Totul sub 5 lei”. Laptele va fi cu 30% mai ieftin

10 Feb, 18:12 • Gorgorin iulia
Veste bună pentru români! Începând de luni, 13 februarie 2023, Lild va lansa promoția „Totul sub 5 lei”. Astfel, oamenii vor găsi în magazine o mulțime de alimente la prețuri de nerefuzat.
Lidl lansează promoția „Totul sub 5 lei”. Laptele va fi cu 30% mai ieftin

Lidl vine cu o mega surpiză înainte de Ziua Îndrăgostiților și scoate la vânzare o mulțime de produse alimentare care au prețul sub 5 lei.

Retailerul german a lansat recent catalogul Lidl în care sunt prezentate oferte extrem de avantajoase.

Citiț și: Produsele cu care Lidl dă lovitura. Sunt disponibile la super-ofertă și sunt la mare căutare de toți românii

Promoția „Totul sub 5 lei” este valabilă în perioada 13-19 februarie 2023

Lidl
Lidl

Începând de luni, 13 februarie, puteți găsi în magazine prețuri incredibil de mici. De asemenea, clienții vor avea la dispoziție chiar și câteva produse nealimentare, cum ar fi odorizante cu fitil, de cameră și gel de duș.

Mușchi file, preț redus cu 23%

Mușchi file crud-uscat de la Cămara Noastră, feliat, la 100 de grame va costa doar 4,99 de lei, pețul vechi al acestui produs fiind înainte de 6,49 de lei.

Parizer feliat, preț redus cu 27%

Un alt produs alimentar care va fi la promoție este parizerul feliat de la Baroni. Țipla de 100 de grame va avea prețul de 3,99, prețul în afara promoției fiind de 5,49 de lei. Parizerul este disponibil în 3 variante: pasăre / porc / porc și ardei

Crenvurști cu 28% mai ieftini

Crenvurștii Pikok va fi începând de luni în magazinele Lidl cu prețul de 4,99 de lei. Țipla de crenvurști are 200 de grame, iar producătorul susține că produs conține 93% pulpă de porc.

Fasole bătută la preț mai mic cu 23%

Lidl va pune în vânzare la orice produs 5 lei și fasole bătută. Aceasta este marca Chef Select, are 250 de grame și costă 3,99 de lei, prețul în afara promoției fiind de 5,19 lei.

Lapte cu 30% mai ieftin

Cea mai mare reducere de preț, de 30%, va fi începând de luni la Laptele UHT cu 3,5% grăsime. Acesta este de la Pilos, iar prețul lui în cadrul promoției va fi de 4,99 de lei. Prețul normal al acestui produs este de 5,69 de lei.

În promoția „Totul sub 5 lei” se va mai găsi începând de luni în magazinele Lidl: brânză proaspătă de vaci, lapte bătut, chipsuri copate ondulate, precum și Hering în sos de roșii.

Citiți și: Modificări majore ale produselor din magazinele Lidl! Declarațiile managerului de achiziții