- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Produsele cu care Lidl dă lovitura. Sunt disponibile la super-ofertă și sunt la mare căutare de toți românii

06 Feb, 15:15 • Claudia Simion
Lidl readuce la raft câteva produse extrem de populare printre cumpărători. Sunt la mare căutare, iar de luni sunt în oferta magazinului.
Produsele cu care Lidl dă lovitura. Sunt disponibile la super-ofertă și sunt la mare căutare de toți românii

Clienții Lidl au acum încă un motiv în plus să treacă pragul gigantului comercial. Sunt câteva produse aflate la mare căutare, care au prețuri foarte avantajoase.

Lidl a pregătit pentru clienții săi produse pentru sală pentru femei și bărbați. E vorba de tricouri într-o gamă largă de culori, cum ar fi negru, albastru, galben și roșu, toate disponibile la prețul de 19,99 de lei.

Citește și Românii au parte de super oferte la Lidl în această săptămână! Prețurile sunt de nerefuzat

Femeile pasionate de sală știu, de asemenea, cât de greu este să găsești perechea perfectă de colanți pentru sport, iar de cele mai multe ori acestea costă o avere, însă la Lidl, vor fi disponibili pentru doar 39,99 de lei. Tinerele pasionate de sport pot să asorteze colanții cu o bustieră sport pe care o găsesc în două variante de culori, negru și roz, și care costă 39,99 de lei. Pot să opteze și pentru colanți 3/4, disponibili în trei variante de culori, care au prețul de 34,99 de lei, dar și pentru pantaloni de trening în valoare de 39,99 de lei.

Și bărbații au o mulțime de surprize în această perioadă la Lidl. Pot să găsească pantaloni sport, lungi, gri, negri sau albaștri, ce au același preț ca cei de damă, dar și bermude, în aceleași variante de culori, la 19,99 de lei. Hnoracele pentru bărbați costă 79,99 de lei, iar șosetele, care vin în preț de 3 perechi, au prețul de 10,99 de lei.

Citește și Fraudă la Lidl! Unui bărbat i-au dispărut din cont 500 de euro: „S-au făcut două achiziții de 200 de euro și 300 de euro prin Lidl Pay”

Și accesoriile pentru antrenamentele sportive sunt numeroase. Găsiți gantere reglabile, de 10 kg, la 119 lei, mingi de gimnastică, de 75, 55 sau 65 cm, la 49, 99 de lei și placă Push Up, la prețul de 64,99 de lei.

Extrem de potrivite pentru mersul la sală sau pentru o plimbare prin oraș sunt și căștile wireless In-Ear, care costă doar 119 de lei. Pasionații de muzică au posibilitatea să aleagă și o boză RGB led, cu 30 de lei mai scumpă.

 

 

 

Tags: