- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Mega Image deschide al 23-lea magazin, cu o investitie de 1,8 mil. euro

25 Feb, 14:03 • Redactia DailyBusiness
Mega Image va deschide marti, pe Bd. Constantin Brancoveanu din Bucuresti, un nou magazin, al 23-lea supermarket al retelei, printr-o investitie de 1,8 milioane de euro.
Mega Image deschide al 23-lea magazin, cu o investitie de 1,8 mil. euro

Noul supermarket Mega Image este primul magazin al brandului „construit de la zero”.

Suprafata de vanzare a supermarketului este impartita pe doua etaje: la parter aflandu-se produsele proaspete, iar la etajul unu restul produselor alimentare si non-alimentare.

Magazinul are o suprafata de vanzare de 900 metri patrati, din care 460 mp la parter si 440 mp la etajul 1. Suprafata totala construita a cladirii este de 1.500 metri patrati, unitatea dispunand de 10-15 locuri de parcare.

„Acesta este primul din cele sase supermarketuri planuite a fi deschise in 2008. Mega Image va continua ritmul rapid de deschidere a magazinelor, avand in vedere ca acesta este cel de-al treilea magazin deschis in ultimele trei luni”, a declarat directorul general Mega Image, Jofn Kyritsis.

Magazinul comercializeaza o gama de 8.000 de produse proaspete, dry si non-alimentare, dar si peste 400 de articole marca proprie precum 365, Delhaize, Care, BIO si Le Boucher.

Fondat in 1995, Mega Image este unul din cele mai mari lanturi de supermarketuri din Romania, avand o retea ce cuprinde 23 magazine in Bucuresti, Constanta si Ploiesti. Mega Image este parte a Delhaize Group, prezent in sapte tari, pe trei continente, cu un numar de peste 2.509 magazine. Grupul a avut venituri de 19 miliarde euro la finalul anului 2007.