- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Meteo 8-12 noiembrie. Vreme instabilă în următoarele zile

06 Nov, 19:55 • Bumbeneci Diana
Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie anunță cum va fi vremea la noapte, dar și în următoarele zile. Temperaturile scad în anumite zone.
Meteo 8-12 noiembrie. Vreme instabilă în următoarele zile

Conform ANM, la noapte, în țară, în regiunile intracarpatice cerul va fi temporar noros, iar în Maramureş, Crişana şi izolat în Banat şi Transilvania va ploua. În restul teritoriului cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, în special ale Carpaților Orientali. Temperaturile minime se vor încadra între 2 şi 12 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei spre 0 grade. Pe suprafețe mici se va forma ceață.

Meteo București: Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 5…8 grade.

Meteo marți, în țară

Vremea se va menține mult mai caldă decât în mod normal la această dată, astfel că temperaturile maxime se vor situa între 14 şi 24 de grade, iar cele minime între 4 şi 14 grade, mai ridicate pe litoral spre 16 grade. Pe parcursul zilei cerul va fi variabil, temporar cu înnorări în regiunile vestice şi nord-vestice, unde pe arii restrânse va ploua. Noaptea cerul se va înnora treptat în cea mai mare parte a țării, ploi vor fi în Banat, Crişana, Maramureş, Transilvania, local în Oltenia, Moldova şi izolat în Muntenia, iar pe crestele montane vor fi posibile şi ninsori. Pe suprafețe mici în vest, în special la munte, cantitățile de apă vor depăşi 20…25 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă. Mai ales spre sfârşitul intervalului şi cu o probabilitate mai mare în sud-est pe alocuri se va forma ceață.

Meteo București

Vremea se va menține mult mai caldă decât în mod obişnuit la această dată, cu o temperatură maximă de 22…23 de grade şi minimă de 7…9 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări sau ceață spre sfârşitul intervalului. Vântul va sufla în general slab.

Meteo miercuri, în țară

Valorile termice diurne vor scădea față de ziua precedentă în cea mai mare parte a țării. Cerul va avea înnorări şi va ploua, în nordul, în centrul țării, la munte, local în sud şi est şi izolat în vest. La munte, la altitudini în general de peste 1500 m, vor fi şi precipitații sub formă de lapoviță şi ninsoare. Izolat cantitățile de apă vor fi însemnate. Vântul va sufla slab şi moderat, pe alocuri cu intensificări, la viteze mai mari în zona înaltă a Carpaților Orientali.  Temperaturile maxime se vor încadra în general între 12 şi 22 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -1 grad în depresiuni şi 11 grade pe litoral. Pe suprafețe mici, dimineața şi noaptea, se va forma ceață.

Meteo București

Valorile termice vor fi în scădere față de intervalul anterior. Temperatura maximă va fi de 17…19 grade, iar cea minimă de 6…8 grade. Cerul va fi mai mult noros în prima parte a intervalului când trecător va ploua, apoi va deveni variabil. Dimineața vor fi condiții de ceață.

Poți citi și: Casele de Pensii s-au închis! Angajații din toată țara protestează azi. „Ne cerem scuze pentru situația creată beneficiarilor. Luptăm pentru drepturile noastre legale”

Meteo joi, în țară

Vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice diurne nu vor avea variații semnificative față de intervalul anterior, exceptând sud-estul unde vor fi în scădere. Cerul va fi variabil şi doar izolat în nordul Carpaților Orientali vor fi posibile precipitații slabe mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte, iar noaptea local în sud-vest şi nord-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 şi 17 grade, iar cele minime, mai coborâte decât în noaptea precedentă, între -7 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 11 grade în nordul litoralului. Pe alocuri, dimineața, dar mai ales noaptea, se va forma ceață.

Meteo București

Vremea va fi frumoasă, dar va continua să se răcească. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 15 grade, iar cea minimă va fi de 4…5 grade, mai coborâtă în zona preorăşenească spre 2 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Meteo vineri, în țară

Vremea va fi uşor mai caldă decât în mod normal la această dată. Înnorările se vor extinde treptat dinspre vest şi mai ales spre seară şi noaptea va ploua în jumătatea de vest a țării şi pe arii mai restrânse în rest. La munte, la altitudini de peste 2000 m, noaptea, vor fi posibile precipitații slabe sub formă de lapoviță şi ninsoare.

Pe alocuri cantitățile de apă vor fi mai însemnate. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în regiunile vestice, estice şi la munte, cu viteze mai mari pe creste. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 şi 19 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 1 şi 13 grade, mai scăzute în depresiuni. Pe alocuri, dimineața şi noaptea, se va forma ceață.

Meteo București

Vremea se va încălzi uşor. Cerul va fi variabil, cu înnorări noaptea, când va creşte probabilitatea de ploaie. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 16…17 grade, iar cea minimă de 5…7 grade.

Estimări meteo sâmbătă, duminică și luni

Valorile termice vor avea o tendință de scădere uşoară de la o zi la alta, însă se vor situa în marea lor majoritate peste normele climatologice specifice perioadei. Probabilitatea pentru precipitații va fi ridicată în majoritatea regiunilor.

Meteo București

Valorile termice vor avea o tendință de scădere de la o zi la alta, însă se vor menține peste mediile climatologice specifice perioadei. Temporar va ploua.

Vezi și: Casele de Pensii s-au închis! Angajații din toată țara protestează azi. „Ne cerem scuze pentru situația creată beneficiarilor. Luptăm pentru drepturile noastre legale”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult