- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Mobexpert a deschis miercuri al 7-lea hipermagazin din Romania, la Pitesti

25 Jun, 11:22 • Redactia DailyBusiness
Mobexpert, liderul pietei de mobilier din Romania, a inaugurat miercuri, la Pitesti, cel de-al 7-lea hipermagazin din reteaua operata in Romania, dupa o investitie de 2,5 mil. euro.
Mobexpert a deschis miercuri al 7-lea hipermagazin din Romania, la Pitesti

Unitatea are o suprafata totala de 7.000 de metri patrati, iar inaugurarea acestuia marcheaza finalizarea celei de-a doua etape de extindere a retelei programata de Mobexpert pentru acest an, potrivit reprezentantilor companiei.

Hipermagazinul de la Pitesti este al doilea din planul grupului de extindere a retelei romanesti in 2008. Mobexpert a prevazut pentru acest plan o investitie de 8 milioane euro.

„Ne-am propus sa ne extindem reteaua de hipermagazine din Romania, astfel incat sa ajungem cat mai aproape de cat mai multi clienti”, a declarat Dan Sucu, presedintele grupului Mobexpert.

Unitatea de la Pitesti este integrata in centrul comercial Jupiter City, in formula lansata de companie, in aprilie 2008, la Suceava.

Suprafata de expunere a familiilor de mobilier se desfasoara pe doua nivele, cu doua platforme decalate si o curte interioara care permite clientilor un maximum de vizibilitate precum si posibilitatea de a opta pentru partea pe care doresc sa o vada.

Vizitatorii au acces liber in zona de expunere, neexistand trasee predeterminate. Hipemagazinul din Pitesti este deschis 7 zile din 7 si este deservit de o echipa operationala de 50 de persoane.

Extinderea retelei din Romania face parte din strategia Mobexpert de consolidare ca brand regional. Pana in 2011, compania si-a propus sa opereze 25 de astfel de hipermagazine in intreaga regiune, dintre care 5 in afara granitelor tarii.